Cum se rasfata un model de videochat VixenStudio

VixenStudio este cel mai profesional studio de videochat din Moldova, cu sediile in Iasi si in Suceava. Aici va asteapta o echipa tanara, traineri cu multa experienta in spate, multe modele populare in lumea intreaga, o echipa tehnica care te ajuta 24 de ore din 24 daca ai nevoie de suport tehnic, o echipa de make-up care iti asigura machiajul de zi cu zi cadou din partea noastra si in plus vei avea parte si de multe alte beneficii pe care nu le vei gasi la un alt studio de videochat din zona.

Poate multi oameni nu cred insa trebuie sa stiti ca stilul de viata al unui model de videochat VixenStudio este cu adevarat unul de lux si acesta incepe in fiecare zi imediat de cum intri pe usa studioului nostru.

Sala de relaxare care se gaseste in cadrul studiului nostru

Da ati auzit bine! In studioul nostru exista o sala de relaxare special conceputa pentru modelele noastre. Aici modelele isi beau cafeaua in fiecare dimineata si stau la barfa pe diferite subiecte feminine pana cand incep tura de munca. Aici este locul in care toate fetele din echipa isi fac planuri de weekend si de vacanta. Aceasta sala de relaxare exista tot datorita lor, deoarece se inteleg foarte bine toate intre ele si au nevoie de un loc unde sa isi povesteasca experientele de munca si nu numai.

Cabina de proba, a doua camera de relax a modelelor de VixenStudio

Dupa ce si-au baut si cafeaua de dimineata, toate modelele de la VixenStudio merg in cabina de proba sa isi aleaga costumatiile din garderoba potrivite conform rolului pe care o sa il joace fiecare dintre ele in fata camerei de filmat, in popria lor camera de chat. Sunt atat de multe articole vestimentare de imbracaminte, incaltaminte si accesorii aferente ale acestora, incat chiar ai de unde alege iar daca fetele nu vor sa isi aleaga articole vestimentare de aici, pot sa isi foloseasca propriile haine. Deci, optiunile sunt nelimitate din acest punct de vedere.

A treia camera importanta de la VixenStudio – camera de make-up

Camera de make-up este foarte importanta pentru un model de videochat VixenStudio. Aici te asteapta o echipa profesionista de machiaj care se ocupa indeaproape de imaginea ta. Asadar, daca lucrezi la noi si nu ai avut timp sa iti aranjezi parul sau sa te machiezi cand ai plecat de acasa, nu ai de ce sa iti faci probleme, la noi camera de make-up te asteapta. Aici modelele sunt rasfatate si ingrijite cu adevarat, cu scopul ca ele sa se concentreze doar pe a face multi bani, mai exact pe ce stiu ele mai bine.

La VixenStudio ai parte de tot rasfatul si de toata energia de care ai nevoie pentru a pleca acasa relaxata!

Imediat cum termini programul de munca, la VixenStudio ai acces la sala noastra de sport sau la cea de masaj, astfel incat sa te duci acasa mai relaxata decat ai venit. In plus, la noi poti sa iti faci programul de lucru conform nevoilor pe care le ai dar ai parte si de multe bonusuri si de alte beneficii importante, beneficii precum transportul gratuit de la usa studioului si pana la usa casei, petreceri surpriza de ziua ta etc Te asteptam cu drag si pe tine la noi, sa faci parte din echipa noastra si ai sa vezi ca nu o sa regreti deloc decizia luata in privinta noastra!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703