Dacă regret ca am decis sa fac videochat in Iasi? Deloc!

Nu toti am avut noroc, unii trebuie sa ni-l mai facem singuri, trebuie sa dam mai mult din coate. E o nedreptate pe care am resimtit-o toti de-a lungul timpului, dar ce putem face?  Sa ne conformam si sa induram nedreptati, sa ne resemnam cumva sau sa incercam sa depasim orice obstacol sau orice crez prin care ni se spune ca nu putem schimba nimic.

La primul studio de videochat din Iasi la care m-am angajat, m-am dus pentru bonusul pe care-l primeam la angajare. La al doilea m-am dus dupa ce am ajuns in punctul in care ma certam mereu cu angajatorii. Cateva luni au fost cu lapte si miere, apoi si-au aratat adevarata fata. Practic la VixenStudio am ajuns ca ultima mea incercare de a ma convinge ca trebuie sa fac videochat de acasa, daca vreau sa merg mai departe pe directia asta. Dar uite ca echipa de la VixenStudio a reusit sa-mi schimbe toate perceptiile. Intr-un sens bun chiar. Am vazut aici ceea ce nu vazusem la celalalte studiouri de videochat din Iasi la care am lucrat. Am fost inteleasa. Wow! Cuiva chiar ii pasa sa vada cum ma simt, daca sunt sau nu bine in ziua in care veneam la studio. In Iasi exista multe studiouri de videochat, dupa cum se stie deja. Dar cate studiouri sunt cu adevarat studiouri de videochat serioase? La Vixen, niciodata nu s-a pus problema sa mi se spuna ceva si echipa sa faca altceva. Iar asta inseamna incredere si sentimentul ca faci parte ca dintr-o familie care nu-ti vrea decat binele.

Probabil ca as fi fost la fel de sincera si daca la fel m-as fi simtit si la celelalte studiouri. Dar nu a fost chiar asa. Adica la inceput, da, se vede interesul lor, dar trece. Toti vor sa te pacaleasca. Eu nu am simtit treaba cu pacaleala la Vixen. Adica la ei, cuvantul chiar e cuvant. Nu se trece peste. Se discuta direct, nu e nevoie de ocolisuri. Toata lumea spune ce framantari are. Nimeni nu ascunde nimic, chiar e un sentiment fain. Si e foarte important sa vii cu drag la studioul de videochat. In caz contrar, s-ar putea sa ai o zi de lucru extrem de proasta. Iar asta inseamna putini bani.

Dacă regret ca am decis sa fac videochat? Deloc! Imi mai pare rau ca am pierdut niste prieteni cand au aflat ca m-am facut model de videochat, dar poate ca nici nu imi erau prieteni. In rest, cum as regreta faptul ca am vazut si eu ce inseamna sa ai o viata in care sa nu te gandesti ca nu ai bani? Nu stiu, multi veti spune ca banii te fac sa alegi sa faci videochat. Banii usor facuti, dupa cum am mai auzit. Dar banii din videochat chiar sunt bani munciti. Si spun asta pentru ca nu e usor sa te reinventezi in fiecare zi, sa iesi in  evidenta  cu ceva anume pentru ca esti pe aceleasi site-uri unde se afla modele de videochat din toata lumea, nu doar din Iasi. Cum sa regret atatea zile in care am ras sincer, m-am bucurat de viata? Nu, n-as putea sa imi para rau ca fac videochat pentru ca videochatul m-a facut sa vad viata altfel decat eram obisnuita sa o vad. Videochatul m-a facut sa imi placa viata, nu sa imi blestem zilele. Sigur ca am avut zile bune si mai putin bune, dar la finalul lunii, tot cateva mii de euro imi intra in cont. Deci, cum sa regret? Nici pe departe! Videochatul a devenit pentru mine fix ceea ce am nevoie pentru a-mi indeplini orice dorinta materiala. Si chiar spirituala, ca nu-i asa ca parca alfel vezi lucrurile cand poti pleca si maine pana la Paris?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703