Dana, 24 de ani, Iasi

„Pentru o fată de la țară, venită la studii într-un oraș mare, Iașul îmi părea visul. Nu știu, am crezut că totul va fi diferit, până mi-am dat seama că ține mult și de noi cum ne descurcăm. Nu mi-a fost ușor să aleg să fac videochat iasi, dar m-a convins o colegă de cămin, cu care m-am și mutat mai târziu într-un apartament în chirie.

Am mers la același studio de videochat, la Vixen Studio, asta după ce ea încercase să facă videochat de acasă, dar și-a dat seama că nu câștigă la fel de mulți bani ca la studio. În fine, ideea e că nu trebuie să-și imagineze nimeni că totul e roz în videochat. Există și zile mai puțin bune, dar asta mai depinde de fiecare dintre noi. Eu nu aveam nimic, iar azi, la trei ani distanță, am o mașină și recent m-am mutat într-un apartament achiziționat în rate pentu că am putut să îmi iau un credit ipotecar, fiind angajată la Vixen Studio. Tu, când zici „nu” și te chinui, la ce te gândești?”,

2 comentarii la “Dana, 24 de ani, Iasi”

 • Andrea T
  12/01/2020 at 1:00 pm

  Buna ziua , Numele meu este Andrea, vad videochatul ca pe o solutie sa- mi platesc taxa de facultate pentru a termina cu brio studiile. Intrebarea mea este , ce trebuie sa indeplineasca un model pentru a reusi la locul de munca. Mentionez ca nu sunt chiar 90 60 90:)

  • VixenStudio
   12/01/2020 at 4:54 pm

   nu este necesar sa fii 90-60-90 ,sa fii cat mai placuta,mereu cu zambetul pe buze 🙂

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703