Dana, 28 de ani, Iasi

„După ce m-am întors din străinătate, trebuia să îmi găsesc un loc de munca stabil, care să îmi asigure un venit lunar decent, din care să-mi pot plăti chiria, să mă întrețin, nu neapărat să mă îmbogățesc. E frumos să visezi, nu? Căci da, totul devenea vis când mă duceam la interviurile de la anunțurile de angajare pe care le bifam și aflam că salariu îmi ajungea doar să-mi plătesc chiria și utilitățile. Nu știu cum am dat, întâmplător, peste un anunt de angajare la Vixen Studio Iasi.

Eram deja de vreo cinci luni în care mă întorsesem în Iasi, dar fără vreun rezultat cu locul de muncă. Știu că intrasem într-o chestie tip MLM care să mă țină ocupată și să mă facă să câștig niște bani, dar tot aveam nevoie de un loc de muncă stabil, mai ales că voiam și eu să îmi iau un credit la un moment dat, dacă tot plăteam o chirie lunară… Am evitat, sincer, să mă duc la interviul de angajare de la studioul de videochat Vixen Studio, mai ales că mă gândeam că îmi va fi tare greu să fac ceea ce mereu am criticat la altele că fac.

Totuși, la interviul de angajare am descoperit niște oameni minunați, cu care împărtășesc aceleași crezuri, așa că acomodarea mi-a fost ușoară. În plus, aveam nevoie de un loc de muncă cu program flexibil, dar care să îmi facă un contract de munca și să îmi plătească cartea de muncă la zi, ca să pot merge la bancă. Și iată că la Vixen Studio se puteau toate acestea… așa că nu m-am gândit decât la mine și mi-am luat noua activitate foarte în serios. De fapt, în videochat, dacă nu ești serioasă și organizată, ai mari șanse să muncești în zadar.

Când ești în fața camerei, trebuie să fii acolo conectată pe deplin. Adică să nu te gândești la nimic altceva, uiți de griji etc. Mi-a fost greu la început, dar când am văzut că încep să fac bani, am vrut mai multe de la mine. Sunt aproape doi an de când am devenit model de videochat la Vixen Studio și nu am mai plecat de acolo… adică mi-a fost drag de echipă, mă mulțumea comisionul de minim 50% din venituriși, mai mult decât atât, cu contractul de muncă de la Vixen Studio am putut să-mi iau un credit pentru a-mi cumpăra un apartament. Când am totul, de ce să schimb?”,

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703