Dana, 29 de ani, Iasi

„Mă săturasem să fiu promoter în supermarket-uri. Adică  e o ocupație foarte bună când ești student, ca să mai faci niște bani, dar să faci o carieră din asta nu-i tocmai ok. Așa că nu știu care a fost imboldul pe care l-am resimțit în momentul în care am pus mâna pe telefon și am sunat la Vixen Studio. Să fi fost faptul că eram obsesiv asaltată cu fel și fel de reclame la alte studiouri de videochat și eu l-am căutat pe cel mai vechi, să fi fost faptul că văzusem un anunț de angajare pe www.anuntuldeiasi.ro, nici eu nu ma știu ce a fost, dar știu doar că m-am prezentat cu o mie de emoții la interviul de angajare.

Eram o nepricepută, nu mai făcusem asta niciodată, nu eram genul de femeie expandată și dezinvoltă, știam că e o provocare și pentru mine. Eram așa timidă, pffff!!! Chiar le mulțumesc celor de la Vixen Studio pentru răbdarea de care au dat dovadă cu mine, am fost, cred, un soi de experiment și specimen. Dar a trecut! Azi, amintindu-mi, zâmbesc. Mă amuză naivitatea de atunci, din urmă cu cinci ani.

Azi sunt o cu totul altă femeie, iar asta e datorită Vixen Studio, un loc de munca unde am putut să evoluez și care mi-a dat posibilitatea să-mi iau chiar și un apartament. Știu că unii mă invidiaza și alții mă privesc ciudat, dar eu am o liniște și mulțumire greu de înțeles de către cei care nu le simt. Ce aș face dacă m-aș afla iarăși în fața acelui anunț de angajare de pe www.anuntuldeiasi.ro? Mi-aș mulțumi pentru decizia de atunci. N-a fost o decizie simplă, ci una bine cântărită, dar plină de satisfacții.”, Dana, 29 de ani, Iasi

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703