Dana, 29 de ani, Valea lupului ,Iasi

„E minunat să știu că mi-am găsit locul după un zbucium permanent pe care l-am avut ani de zile din cauza faptului că nu-mi ajungeau banii. Mereu mă împrumutam, mereu căutam să stau peste program ca să pot face bani în plus, ospătar fiind. Mi-a fost greu să aleg un loc de munca intr-un studio de videochat, era cumva o jignire pentru mine atunci. Am dus o luptă cu mine, dar am înțeles că e cel mai bine pentru mine să mă simt mulțumită și împlinită. Dar mi-a luat ceva imp. Norocul meu au fost oamenii din echipa Vixen Studio, oameni care m-au susținut și care au fost ACOLO fix când mi-a fost greu. Le sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce sunt.”,

3 comentarii la “Dana, 29 de ani, Valea lupului ,Iasi”

 • Gina V
  13/01/2020 at 2:13 pm

  Buna, doresc sa ma angajez si eu in videochat , atata timp cat este printe putinele locuri de munca din Suceava. Ma simt bine in pielea mea , chiar daca nu arat perfect.Ce fel de poze sunt necesare?

 • Madalina C
  13/01/2020 at 2:17 pm

  Buna ziua , vorbesc destul de bine atat engleza cat si franceza , cu toate acestea , imi este destul de greu sa-mi gasesc un loc de munca in Iasi bine platit.Se pare ca printer putinele variante ar fi sa ma angajez in videochat , fiind si o sansa buna de a-mi invinge inhibitiile:)

 • Dana B
  13/01/2020 at 2:19 pm

  Buna!
  Inainte de a decide pentru care videochat din iasi sa ma angajez , as dori sa vad cateva poze cu studio-ul vostru. Unde le gasesc?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703