Daniela , 28 de ani, Iasi

„Am încercat mereu să am un loc de munca unde să am carte de muncă pentru a putea să iau măcar un credit de nevoi personale. Nah, când ești ospătar, nu prea poți să iei o sumă foarte mare pentru că salariile nu sunt mari, iar bacșișul nu ți se ia în calcul. Așa că am rămas doar cu gândul că va veni ziua în care voi sta singură, poate, într-o casă a mea, nu ca acum, când împart un apartament cu două camere cu încă două surori. E greu ca tânăr, mai ales dacă nici nu ai o meserie la bază, dacă n-ai vrut să ai școală, dar așa a fost să fie pentru mine… totuși, pe la 25 de ani mi-am dat seama că aș putea avea o casă a mea când am aflat că la videochat  ai un loc de munca cu carte de muncă.

Am făcut niște calcule în mintea mea și după vreo câteva zile eram de la interviul de angajare la Vixen Studio, studioul de videochat ales pentru că mi-am dat seama că voi avea intimitate, că nu va ști nimeni ce fac… m-am gândit că e o garanție pentru mine, mai ales că e cel mai vechi studio de angajare din Iasi. N-a fost o decizie ușoară, dar a fost o decizie luată după ce spătămâni întregi am mers la interviuri după ce am analizat mai multe anunțuri de angajare.

Aș fi vrut să fac și eu niște cursuri de make-up, de cosmetică, dar nu mi-am permis niciodată să plătesc câteva mii de euro pentru asta. Așacă videochatul chiar a fost o soluție pe moment, însă a devenit locul de munca unde mi-am împlinit visele: după vreo 9 luni mergeam la bancă și semnam actele pentru un credit prima casă, credit luat cu cartea de muncă plătita la zi la Vixen Studio. Ceea ce am crezut că nu va fi posibil, s-a îndeplinit la Vixen Studio! Cum aș putea fi altfel decât fericită?”

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703