Daniela, 37 de ani, Iasi

„Mi-am spus de prea multe ori că trebuie să fac așa cum vor alții să fac, nu cum simt, și așa am ajuns la aproape 35 de ani, fără nimic. Nu știu, a fost ceva de cotitură pentru mine treaba cu videochatul. Am lucrat mult în strinătate, nu munci tocmai ok, am divorțat, am doi copii, am revenit acasă, totul era vraiște. Încercam o soluție oarecum, dar aceasta nu mai venea, parcă. Și uite-așa am zis să încerc o perioadă să văd cum e cu videochatul.

Nu eram cine știe ce model, dar n-a contat aspectul fizic. Și uite-așa am ajuns la interviul de angajare de la Vixen Studio, fără să am cine știe ce așteptări. Timid, recunosc, dar am zis că din moment ce am făcut pasul acesta, ce aveam să pierd? Dup vreo patru luni s-au văzut deja rezultatele în bani, mă refer. Sunt deja doi ani de când am rămas ca model de videochat de nevoie, dar și pentru că m-am acomodat cu un stil de viață mai ales pentru copiii mei. Le-aș spune fetelor care vor să încerce, să nu mai aștepte. Videochatul nu e pentru toată lumea și s-ar putea să-și dea seama că nu sunt făcute pentru sta. Dar măcar încearcă.”, Daniela, 37 de ani, Iasi

2 comentarii la “Daniela, 37 de ani, Iasi”

 • Madalina B
  13/01/2020 at 10:29 am

  Buna:)
  Sunt o peroana simpla ,doritoare sa lucrez in videochat. Totusi sunt curioasa daca pentru a castiga o suma mare de bani sunt necesare operatiile estetice? Multumesc.

 • Andrea V
  13/01/2020 at 10:44 am

  Numele meu este Andreea , am 19 ani .Vrea sa ma angajez urgent in Iasi , Ce cunostinte PC sunt necesare pentru videochat?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703