Datorez Vixen-ului faptul că am scăpat de loverboy-ul L. Sunt un om normal și am o viață liniștită cu ajutorul videochatului!

Adriana este una dintre miile de tinere care s-au lăsat ademenite de vorbele dulci și poveștile în care doi tineri ajung să-și întemeieze o familie și să îmbătrânească împreună, muncind la același viitor în străinătate sau chiar aici, la noi, în România. Spun că inclusiv aici, la noi, pentru că rețelele de trafic de carne vie și-au diversificat metodele de racolare din ultima vreme și acționează sub impulsul emoțional al viitoarelor și potențialelor victime. Mai exact, acum nu ești luată cu forța de pe stradă, ca la începuturi, ci ți se vând fel și fel de vise la care aspiră orice tânără.

„M-am îndrăgostit de L. La 21 de ani. Am crezut că atunci am suficientă minte încât să nu pot fi dusă în eroare. L. era tot ceea ce mi-aș fi putut dori. Era atent cu mine, lucra sezonier în străinătate, totul fiind pentru viitorul nostru. Așa îmi spunea de fiecare dată când îi explicam că mi-e dificil să rămân singură atâta vreme acasă, luni de zile, chiar dacă ne vedeam aproape zilnic cu video-call. De fapt, L. nu avea niciun job în străinătate, ci era parte a unei rețele de traficanți de carne vie. Aici, cât stătea acasă, era mai mereu plecat. Am început să bănuiesc ceva atunci a primit un telefon la care am răspuns eu. Mi s-a spus clar: în cazul în care nu se returnează suma de 10000 euro în maxim două săptămâni, ar trebui să înceapă să-și facă griji pentru viața lui. M-am panicat. Mi-a explicat cu lacrimi în ochi că intrase în niște combinații pentru a face rost de bani pentru păcănele și că nu știe ce să facă, dar eu sunt șansa lui. De fapt, mi-a zis că suntem un cuplu și că o vom scoate la capăt, dar în țară nu vom face niciodată banii ăștia pentru a-i înapoia. Mi-a propus să plecăm în Anglia. A spus că mă poate angaja și pe mine acolo unde el lucrează. Am acceptat. Dacă el pățea ceva, eu cui rămâneam?”, își amintește Adriana, încă afectată de toată povestea.

            Au plecat în vreo 3 zile. Alor ei nici nu le-a spus prea bine ce va face și unde pleacă. Era de multă vreme majoră și nu era nevoită să dea prea multe explicații, mai ales că era deja vreun an de când locuia împreună cu L. Era chiar entuziasmată, deși se gândea că va fi imposibil să facă rost de atâția bani în așa puțin timp. Au ajuns acolo și a fost direct băgată la produs. Adică au aruncat-o într-un bordel în care i s-a spus clar că nu trebuie să facă mofturi, nu trebuie să încerce să scape, nu are voie să vorbească cu nimeni la telefon decât însoțită, nu trebuie să se gândească la nimic decât la clienții pe care îi va avea și lor să se dedice pe deplin. Adriana s-a uitat îngrijorată la L., însă acesta i-a zis să nu se teamă, că e alături de ea, că ei vor avea familia lor și să nu uite că face asta pentru el, pentru viitorul lor. Nu-i venea să creadă, dar nu avea încotro. Așa a trecut timpul. Lun de zile a prestat sub teroare bătăii. Mai erau fete acolo, ademenite prin fix aceeași metodă. Și-a dat seama de asta în momentul în care L. era foarte familiar cu ele. Până la urmă, i-a spus adevărul. Asta făcea el când pleca sezonier în străinătate. Totuși, Adrianei i-a zis că nu are de ce să își facă griji pentru că o va lua de soție. L-a crezut până în ultima clipă… nici ea nu-și mai amintește cum de a scăpat.

„La un moment dat i-am zis lui L. că nu mai pot. Că vreau să vin acasă, că o să tac, nu voi spune nimic nici apropiaților și sub nicio formă poliției. I-am zis că voi face în așa fel încât îi voi trimite bani lunar,că voi face un credit pentru a mă răscumpăra, cum s-ar spune. Nu știu ce l-a făcut să se răzgândescă și să mă lase să plec. Chiar cred că ținea la mine. De altfel, am continuat să vorbim multă vreme. Întoarsă, m-am comportat ca și cum acolo ș fi fost o mare doamnă. Mi-am găsit o chirie modică. Nici nu îmi permiteam să arun mulți bani pe chirie. Mi-a dat el câteva sute de lire, așa, ca să îmi arate că mă iubește cică. Cu atât m-am întors eu acasă după ce am făcut toate prostiile posibile. Habar n-aveam ce drum să apuc și butonam în gol pe internet. Mi-a atras atenția o reclamă la videochat. Era în Iasi studioul, dar ce mai conta dacă îmi oferea bani, confort, respect? Așa am ajuns la Vixen Studio. Cu greu am povestit ceea ce trăisem până atunci. Nu am avut curaj să mă deschid decât târziu. Eram speriată, colege i-au dat seama că nu eram în regulă. Am început timid. Făceam doar câteva ore pe zi. În timp, când am văzut că pot face bani și că pot să îmi permit orice, chiar și o chirie mai bună într-o zonă rezidențială, tratamente, haine etc, am început să muncesc și mai multe ore pe zi. La Vixen Studio mi-a plăcut întotdeauna discreția. Și faptul că am dat peste oameni. Am găsit înțelegere. Tot ceea ce mi s-a zis la început s-a adeverit. Sunte rezultatul viu al faptului că poți avea totul dacă esti serioasă ca model de videochat. Eu am vrut să fiu printre cele mai bune modele și char mi-a reușit. Multă vreme chiar am trimis bani individului care și-a bătut joc de mine. Când am avut curaj să vorbesc, aveam deja bani puși deoparte. Am aelat la psiholog, m-am tratat și vindecat. A fost moemntul în care am început eu cu amenințările: dacă mai cerea bani, vorbesc cu nume și prenume la politie. Așa s-a calmat. Am mers în vacanțe datorită orelor de lucru de la Vixen. Lucrez cât vreau eu acum, e un job part-time. Dar am totul… poate că povestea mea e tristă, dar dacă vrei să ai independență financiară, încredere în tine, să îi poți ajuta chiar și pe cei sărmani fără să simți că îți pare rău, chiar putem să fim colege la Vixen Studio!”, încheie Adriana.

Adriana, 25 de ani, judetul Vaslui

9 comentarii la “Datorez Vixen-ului faptul că am scăpat de loverboy-ul L. Sunt un om normal și am o viață liniștită cu ajutorul videochatului!”

 • Anca T
  28/01/2020 at 6:00 pm

  Vreau bonusul de 1000$.Cate studio uri de videochat aveti in Iasi?

 • Delia C
  28/01/2020 at 6:02 pm

  Cam cea mai buna oferta pt videochat la Iasi , ceilalti parcheaza masini de lux prin oras, fiecare cu tactica lor…

 • Carmen T
  28/01/2020 at 6:05 pm

  Am lucrat pt un alt videochat din iasi , s-au facut bani insa igiena la ei lasa de dorit…

 • Alina B
  28/01/2020 at 6:07 pm

  Cu care din fete trebuie sa iau legatura pt a ma angaja la videochatul din Suceava?

 • Iry P
  28/01/2020 at 6:09 pm

  Cum se descurca la voi fetele noi angajate si cu lb engleza nivel incepator. Am un loc de munca in Suceava , as veni in probe cateva zile sa vad cum ma descurc

 • Stefan P
  28/01/2020 at 6:11 pm

  Angajati baieti la videochatul din Iasi? la ce venituri sa ma astept?

 • Valentina U
  28/01/2020 at 6:17 pm

  Bonusul de angajare e peste orice oferta de munca din Iasi. In cat timp il primim?

 • Delia S
  28/01/2020 at 6:21 pm

  Este jobul de model de videochat legal?

 • Laura Z
  28/01/2020 at 6:26 pm

  Vreau un loc de munca in Iasi. Am citit ca puteti sa ne oferiti si cazare . E pe bune?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703