De ce alegem videochatul si ce ar trebui sa stie cei care se tem sa experimenteze

Poveste lunga cu videochatul. Cu opinii pro si contra, deopotriva. Totusi, singurii care pot vorbi cu adevarat despre ceea ce este videochatul sunt cei din domeniu. Iar putine sunt testimonialele care nu sunt pozitive și chiar si acelea sunt proprii experiente. Evident, ca in oricare alt domeniu, si-n videochat poti fi pacalit, mai ales de acele studiouri de videochat aparute peste noapte și detinute de speculanti. Dar pana acolo, sa o luam cu inceputul…

Iti face placere sa comunici, nu? Hai, spune sincer cate ore pe zi stai si butonezi in zadar pe retele de socializare sau vorbesti pe messenger si alte retele. Multe, e dovedit. Și stim ca ti-e teama sa instalezi acea aplicatie care iti da raspunsul la intrebarea noastra. Dar daca ai putea sa iti folosesti toate aceste abilitati de bun comunicator in relatii cu strainii si sa mai primesti si bani pentru asta, cum ar fi?

Domeniul videochatului a evoluat suficient de mult in ultimii ani, iar tendinta e ca videochatul non-adult sa fie aiba din ce in ce mai multi adepti. Si asta pentru ca oamenii de aici, care intra pe site-urile de videochat iasi, nu cauta nici sa cunoasca pe cineva (cum se intampla pe alte retele de socializare), nici sa prosteasca pe cineva. Ei vin pe site-urile de videochat dintr-o nevoie: nevoia de a gasi un bun ascultator, un strain care, independent de grijile lor, ii poate consilia in anumite chestiuni de viata. Da, in lume exista foarte multi oameni singuri, oameni care efectiv ajung in pragul depresiei din cauza ca nu au cu cine discuta. Sau sunt atat de introvestiti, incat refuza sa mearga la psiholog.

Aici intervine prietenul virtual, legatura speciala pe care o creeaza un site de videochat intre modelul de videochat si cel cu care alege sa converseze. Tot mai multe modele de videochat si-au dat seama ca e mai bine sa se foloseasca de alte calitati decat cele care tin de latura sexuala si au inceput sa investeasca in cursuri care sa le faca si mai capabile de a da sfaturi, de a fi buni ascultatori, de a empatiza cu cel care are incredere in ele si se deschide cu tot sufletul.

Si nu de putine ori, modelele de videochat au primit multumiri de la clientii care s-au salvat prin acest mod de terapie de la distanta si cu un necunoscut. Asadar, inainte de a privi videochatul cu oarecare scepticism, ar fi bine sa vedem dedesubturile si motivele care ii fac pe clientii studiourilor sa apeleze la aceste servicii pe care unii le arata cu degetul.

Veti fi surprinsi despre povestile din spatele celor care fac astfel de alegeri și, ceea ce e si mai surprinzator, e ca acestia sunt oameni cu bani, oameni care nu se mai simt bine in locurile in care se afla, indiferent de cat de sus ar fi. Daca ar fi sa primesti bani pentru fiecare minut pe care il petreci dand scroll pe retelele de socializare in fiecare zi, ai primi ceva bani, nu? Pai atunci… hai sa-i primesti! Curajul e mai greu, ca dupa, toate vin de la sine… iar cand te obisnuiesti si incepi sa te vezi ca un erou salvator din desene aminte sau filme preferate, sigur iti vei spune ca puteai face aceasta alegere de mai mult vreme, dar ai asteptat…

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703