De ce modelele de videochat sunt printre cei mai fericiți angajati

Poate că toate aceste zile in care am stat acasa si lumea s-a blocat, unii dintre cei mai hotarati sa creada ca locul de munca ii facea fericiti, e foarte posibil sa-si fi dat seama ca nu e nici pe departe asa. Cati dintre romani ar merge la acelasi loc de munca daca n-ar fi vorba despre nevoia de a avea bani pentru a trai?

Extrem de putini, iar asta e si din cauza ca multi fac un compromis cu munca, in sensul ca au joburi care nu le fac deloc, iar asta ii face sa fie nefericiti. Totusi, pe de alta parte, le-am intrebat pe modelele noastre de videochat motivul pentru care ele vin la studioul de videochat si ce anume le face sa nu renunte. Evident, banii au fost primul raspuns, dar mai apoi, si-au dat seama ca locul de munca de la Vixen Studio nu e nici pe departe ca un loc de munca oarecare, in sensul ca nu se plictisesc, nu vin cu ciuda sau de nevoie, ci vin pentru ca le place ca nicio zi petrecuta la studioul de videochat nu seamana cu alta.

„Studiul” de la Vixen Studio a venit pe fondul unui sondaj dat publicității cu privire la cei mai fericiti angajati la locul de munca. Conduceau creativii, nu-i de mirare, si deja capata si mai mult sens raspunsurile modelelor noastre de videochat. Buuuun… de ce spunem asta? Pentru ca videochatul e provocator si ofertant, in sensul ca, luat in serios, chiar e un loc de munca de la care nu ai motive sa pleci: iti ofera castiguri substantiale, lucrezi in intimitate, te bucuri de discretie si confidentialitate, creeaza oportunitati pentru o viata mai buna.

Nu ne-am mira sa aflam dupa aceste vremuri ca tot mai multi angajati si-au dat seama ca locul de munca nu ii multumeste deloc. Acum, odata cu pandemia de covid-19, si-au dat seama ca e mult mai relaxant sa lucrezi degajat, de acasa, sa nu simti presiunea sefului care-ti urla in ceafa ca nu ai terminat nu stiu ce document in timp util. Si si-au dat seama ca in domeniile in care presiunea pe ngajati nu exista, chiar exista angajati fericiti la locul de munca. Oarecum ciudat, nu?

Noi, cei din domeniul videochatului, nu stim cum e sa fii stresat la locul de munca, dar asta e alta poveste care dureaza de-atatia ani de zile… noi, ce putem spune? Ne bucuram ca putem oferi modelelor de videochat iasi un loc de munca incantator. Sigur, sunt multi care comenteaza, c-asa-i in tara in care viata altuia e mai interesanta decat propria viata, dar cui ii pasa de cei de pe margine care, atunci cand esti in impas, nu-i vezi? Videochatul a fost prezentat ca un domeniu in care nu e bine sa lucrezi, prea putini au curaj sa vorbească despre adevaratele povesti din spatele camerelor web.

Probabil ca numai in cazul in care s-ar arata si aceste „dedesubturi” cu final fericit, de-abia atunci videochatul va fi privit cu alți ochi. Cu ochi fericiti, am putea spune, adica asa cum sunt ochii modelelor de videochat de pretutindeni. Bine, ale noastre, adica cele de la Vixen Studio, sunt si mai fericite, puteti da de stire. 😀

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703