Devino propriul sef chiar in plina criza, fara riscuri

Daca e ceva care ne sperie mai rau decat virusul care ne-a facut sa stam acasa mai mult ca niciodata, sigur ca acel lucru are legatura cu perioada care va veni dupa ce pandemia va trece. Teama, deja ca trasatura a fiecaruia dintre noi, va fi si mai mare, iar grija pentru ceea ce va fi noi incepe deja sa „sape”si mai mult in gandurile noastre. Norocul celor care lucreaza in domeniul videochatului e acela ca noi, spre deosebire de altii, lucram si mai mult in vreme de criza, avem siguranta unui loc de munca..

Cu alte cuvinte, vrem sa te facem sa intelegi ca acum ai cea mai buna ocazie de a deveni propriul sef. Stim, daca ai avut norocul de a nu intra in somaj tehnic, ci doar ti-ai restrans activitatea la lucrul de acasa, s-ar putea sa-ti fi dat seama deja ca nu-i nevoie sa te duci la un birou anume pentru a munci și ca, probabil, daca tu ti-ai fi propriul sef, ai munci cu si mai mult spor. Pentru ca de-abia atunci ai sa simti cum poti face mai multe si cum iti poti dori mai multe. Pe scurt, vorbim despre o oportunitate pe care multa vreme, cu siguranta, nici n-ai vrut sa o bagi in seama: videochatul. Și hai sa povestim de ce….

Videochatul, in ultimii ani, a fost intr-o continua schimbare. Lumea cauta companie, chiar si virtuala, caci singuratatea a devenit o povara tot mai greu de dus in spate. Oamenii cauta alinare, iar multi dintre clientii Vixen Studio au inceput sa petreaca timp suficient cu modelele noastre de videochat doar pentru simple conversatii. Intr-un domeniu in care nimeni nu te poate obliga sa faci ceva ce nu-ti convine, ia imagineaza-ti cum ar fi viata ta dacaai face bani din timpul pe care oricum il petreci pe retele de socializare, de cele mai multe ori, doar ca sa treaba timpul.

Dar daca timpul ar trece cu folos și ti-ar aduce bani? Multi bani, caci daca iti place vorba si iti merge si mintea, succesul e garantat în videochat. Totul e despre imaginatie si cum reusesti sa disimulezi cererile absurde intr-un avantaj pentru tine. Lasa-i pe clienti sa creada ca au puterea, când, de fapt, puterea e la tine… suna interesant, nu?

Contextul actual e perfect pentru a lua decizii pentru noi, nu pentru altcineva. Contextul actual te poate face sa intelegi ca decat sa iti plangi de mila, mai degraba iti cauti destinatia de vacanta in care sa pleci dupa ce va trece criza covid și va veni criza financiara. Gandeste-te ca-n videochat poti lucra si de pe o insula pustie daca ai o conexiune la internet buna. Gandeste-te ca totul depinde de tine si ca nimeni nu-ti va mai putea spune ca nu poti. Poti orice ti-ai propus si-acum, intre noi fie vorba, e o sansa sa fii propriul sf fara niciun fel de investitie financiara.

Trebuie doar sa-ti pui la dispozitie timpul, ambitia, dorinta de a face ceva pentru tine si viata ta, asumarea ca poti fara ajutorul nimanui. Viata unui model de studio videochat nu este doar despre silicoane, botox, posete, masini si calatorii… e si despre multa responsabilitate pentru ca aici esti pe cont propriu cu tot suportul nostru. In videochat, daca nu muncesti pentru tine, spre deosebire de cei care te critica asteptand salariul de la seful, nu vine salariul…si cui ii convine sa nu incaseze bani? Dar si cand vin banii… ai sa vrei si mai mult, si mai mult, si mai mult. Nu-i usor, dar la final, satisfactia e nepretuita. Gandeste-te, vin vremuri grele… cum ar fi ca fix in acest moment sa iti arate contul multe incasari? Iti spunem cum pe www.vixenstudio.net.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703