Diana, 28 de ani, Iasi

„Am vrut o viață mai bună, chiar dacă nu eram tocmai o persoană fără loc de munca sau care n-ar fi avut o situație cât de cât în regulă. Așa că m-am decis să iau o decizie la care zâmbeam de multe ori numai când mă gândeam…aceea de a merge la un interviu de angajare la un studio de videochat. Era acum 4 ani, eram cumva la începuturile mele cu munca, așa că am făcut asta doar așa, ca o modalitate în plus de a mai face niște bani. Mergeam part-time, de fapt, când și când, mi s-a permis să am un program mai mult decât flexibil… totuși, dacă nu te dedici pe deplin, nu vei fi mulțumită, iar eu am simțit din plin treaba asta.

N-a funcționat inițial, n-a fucționat nici când am zis să fac videochat de acasă… totuși, în momentul în care am văzut că nu mai avansez cu jobul, că nu mai știu de unde să fac rost de bani, mai ales atunci când cheltuielile cresc, am stat și m-am gândit foarte serios la toate și am zis să merg la un interviu de angajare cu acte în regulă la Vixen Studio. Chiar cred că din acel moment, viața mea s-a schimbat. S-a schimbat în sensul că am început să îmi permit lucruri la care doar mă gândeam, dar am încercat să fiu și chibzuită. Radical, totul a fost altfel în momentul în care m-am dus la bancă să iau un credit pentru un apartament.

Era chiar după vreun an în care eram angajată cu carte de muncă la Vixen Studio și am fost convinsă că merită să risc să iau un credit pentru a-mi cumpăra un apartament. Bine, am început cu o garsonieră, sunt omul care vrea siguranță, așa că mi-a fost suficient pentru început.

Deci da, dacă vă întrebați dacă aveți forme legale la Vixen Studio, dacă veți avea un loc de muncă cu carte de muncă, ei bine, da. Puteți să vă luați ce credit doriți, orice bancă recunoaște contractul de muncă pe care-l aveți la Vixen Studio. Vorbesc din propria experiență, din postura celei care nici nu vrea să mai audă de cum e să te uiți după anunțuri de angajare sau să fie angajată la un loc de muncă unde atmosfera nu e tocmai una plăcută, iar colectivul lasă de dorit… poate că într-adevăr sunt o norocoasă pentru că am un loc de muncă așa fain la Vixen Studio!”,

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703