Diana, 31 de ani, Iasi

„Pe la 20 de ani am plecat în Italia, în speranța că îmi voi croi un viitor. Nu mi-a zis nimeni că va fi tare greu, mai ales că pe vremea aia, nu era tehologia așa avansată ca astăzi. Mi-a fost extrem de greu, m-am chinuit, am trăit și o poveste de dragoste ascunsă cu un italia însurat, n-a fost să fie. M-am întors după vreo șase ani și asta pentru că au insistat ai mei că e timpul să revin, dor că eu eram ruptă de tot ce înseamnă Iasi.

Așa că nu știu de ce mi-a trecut prin minte ideea de videochat. Așa că am căutat n studio de videochat serios, iar mai multe persoane mi-au recomandat Vixen Studio. Așa că am mers cu încredere la un interviu de angajare. Nu aveam experiență deloc, dar știam că trebuie să am un loc de muncă bine plătit, care să nu mă facă să resimt diferența față de ceea ce câștigam în Italia. A fost foarte ok din primele luni, așa că mi-a dat curaj. Dacă aș fi știut că pot câștiga mai mult decât în străinătate, chiar că rămâneam acasă!”,

1 comentariu la “Diana, 31 de ani, Iasi”

  • Gianina M
    14/01/2020 at 9:40 am

    Buna ziua ,
    Numele meu este gianina , locuiesc in Iasi… care este limita minima de varsta pentru locul de munca in sectiunea non-adult?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703