[Update 2020] Din culisele carierei de model de videochat…

Update 2020: In Romania anului 2020, industria videochatului este una infloritoare. Videochatul a devenit in ultimii ani o afacere foarte profitabila, cu incasari de sute de milioane de euro.
Manati de dorinta de castiga multi bani, intr-un timp rapid, zeci de tinere aplica pentru acest job, se imbraca cu haine provocatoare si intretin discutii pe diferite teme cu straini bogati, dispusi sa plateasca sume enorme pentru a fi ascultati si pentru a le indeplini fanteziile.

In marile orase din tara au luat fiinta sute de studiouri de videochat care sunt in permanenta recrutare de tineri frumosi si dezghetati la minte, in special printre studenti.

Imaginea studiourilor de videochat iasi este uneori distorsionata, din cauza stirilor si a zvonurilor rautacioase din media. Meseria de model de videochat a fost deseori privita dintr-un unghi depreciativ, chiar daca, la momentul actual Romania este pe primul loc mondial in industria aceasta.

Meseria de model de videochat este una legala, serioasa, sigura si foarte bina platita, atata timp cat alegi sa te angajezi intr-un studio potrivit, te implici 100% in ceea ce faci si depui efort pentru a evolua.

De 17 ani, videochatul se desfasoara legal pe teritoriul Romaniei, activitatea la acest loc de munca fiind reglementata de legea 196/2003, modificata si completata apoi prin legea 496/2004.

––

Chiar daca la prima vedere industria de videochat pare usor de accesat pentru oricine, in realitate lucrurile nu sunt chiar atat de simple. Asa cum se intampla la fiecare loc de munca, mai intai ai nevoie sa reusesti sa te adaptezi ca, mai apoi, sa evoluezi si sa castigi. Daca nu te poti integra intr-o echipa, indiferent de locul unde lucrezi, nu vei putea progresa sau dezvolta in domeniul respectiv.

Cel mai mult in dobandirea experientei si a evolutiei conteaza suportul si sustinerea angajatorului, iar de acestea vei avea parte mereu, la orice pas, la studioul nostru.
Stim cat de dificil este sa te dezvolti intr-un mediu in care nu te simti bine, dar spre deosebire de alte tipuri de job, videochat-ul poate fi considerat a fi chiar un loc de munca in care te desfasori relaxat.
Noi avem grija sa te simti cat mai confortabil si mai relaxata, pentru ca, recunoastem, de aici pleaca succesul oricarei afaceri, si implicit castigul tau.

Experienta de a fi model de videochat este mai usor de castigat in cadrul unui studio profesionist, si asta pentru ca modul de lucru este diferit. Daca iti pui probleme in ce priveste faptul ca nu vei reusi pentru ca inca nu stii cum se desfasoara acesta activitate, nu ar trebui sa mai stai mult pe ganduri, ci sa iti faci curaj si sa iei initiativa si noi te vom ajuta sa iti clarifici si cea mai mica indoiala.
Videochat-ul este un job pentru persoanele care vor o cariera in care se pot dezvolta frumos si de la care isi doresc venituri suficiente cat sa se intretina si sa-si permite lucruri la care viseaza.

In acest domeniu circula ideea ca doar fetele tinere apeleaza la jobul de model de videochat iasi , insa aflati ca exista si doamne care vor o independenta financiara, doamne dezinhibate care au performante chiar foarte bune.
Videochat-ul nu este o meserie rusinoasa, cat timp iti da oportunitatea de a te intretine si de a-ti crea un nivel de trai la standarde inalte, un domeniu plin de frumos, in care te dezvolti personal si social.
Simte-te bine, fii multumita si imapcata cu alegerea facuta, nu apleca urechea la parerile negative din jurul tau, caci de cele mai multe ori sunt rautacioase si pline de invidie.

1 comentariu la “[Update 2020] Din culisele carierei de model de videochat…”

  • 12/11/2018 at 7:15 pm

    intr-adevar sunteti cei mai vechi si seriosi in acest domeniu si din acest motiv m-am intors la voi, nu credeam ca o sa ma mai primiti, dar se pare ca am gasit din nou intelegere la voi . va pup!:)

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703