Dominatorule, chiar poti sa te joci cu doua femei!

Am mai povestit despre fanteziile sexuale cu mai multe persoane, iar cea mai des intalnita fantezie a barbatilor este sa aiba doua femei in fata care sa faca tot ceea ce el le spune. Lumea virtuala le da putere barbatilor, dar si curaj sa ceara lucruri pe care nu ar putea sa le ceara partenerelor de viata dintr-un motiv pueril, acela de a nu fi caalogati sau chiar parasiti. Asa ca multi barbati care consuma videochat in mod regulat sunt doar frustrati ca nu pot primi in viata reala ce primesc de la modelele de videochat iasi. Practic, barbatii isi satisfac dorintele si cele mai perverse ganduri cu ajutorul videochatului, iar asta dintr-un singur motiv: nimeni nu ii judeca, nimic nu pare prea mult sau irealizabil.

Ne aducem aminte cum un tip mai timid le-a cerut modelelor noastre de videochat un joc cu doua modele de videochat: voia sa vada cum una dintre fete manca de pe cealalta tot felul de fructe, cum se ungeau cu frisca una cu cealalata. Pentru o suma de bani generoasa, modelele de videochat au inceput sa mimeze un astfel de joc deloc greu, de altfel si chiar gustos. Fetele noastre chiar s-au distrat, n-ai simtit prea mult ca se ostenesc cu treaba, desi nu e deloc chiar atat de simplu sa fii un bun actor de videochat.

Toate aceste jocuri sunt in mintea clientilor de videochat de multa vreme, insa acestora li se pare ca e mai distractiv in viata virtuala decat sa ceara in viata reala, mai ales cand in schema exista doua femei. Videochatul unde ai posibilitatea sa te joci cu doua modele de videochat deodata e pura fantezie, nu va imaginati ca modelele de videochat chiar sunt lesbi.

Fantezia merge mai departe si pentru a se simti cu adevarat fara pic de putere, modelul de videochat ales să fie „masa” este imobilizat, in sensul ca mainile ii sunt legate, sa nu poate cumva sa o indeparteze pe cealalta fata „de pe ea”. Totusi, asta nu inseamna ca nu-i poate ghida miscarile celuilalt model de videoat, astfel incat placerea sa nu fie doar pentru clientul de viitor care parca are o telecomanda dincolo de monitor, ci si pentru modelele de videochat care se joaca mai pervers decat o faceau cand erau mici.

Fanteziile sexuale din videochat n-au bariere, fie ca vorbim despre videochatul individual, de cuplu mixt sau de același sex. Tocmai asta fascineaza… pe de o parte, modelele de videochat trebuie sa si descoase mintea clientului de videochat, sa-l faca sa isi exprime dorintele, ca doar nu va imaginati ca acestia or fi timizi in viata reala, dar se descatuseaza complet cand intra pe site-urile de videochat.

Nu, nu! Consumatorii de videochat trebuie descusuți, aici intervine flerul modelului de videochat care se joaca fix pana cand contul e suficient de umplut pentru a le spune acestor „pe maine!”. E o arta care se cizeleaza în timp, poate de aceea, atunci cand exista dorinta de a avea in fata doua modele de videochat, cele mai experiementate modele de videochat sunt cele care accepta fara prea mult efort. Stiu exact cum sa mimeze si sa se joace cu mintea individului, incat n-au de ce sa creada ca li s-a cerut ceva iesit din comun. De fapt, ce e iesit din comun in videochat, locul unde totul e permis?

Tu ce mai astepti ca sa vezi cum e?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703