Elena , 27 de ani, Iasi

Cred că oricine visează să aibă casa lui la un moment dat în viață. Doar că e greu, mai ales atunci când nu ai sprijin de nicăieri pentru că nu te-ai născut într-o familie înstărită… am avut o viață grea, fiind o fată de la țară. Am renunțat la școala după ce m terminat 8 clase, n-au avut ai mei bani să mă țină la liceu. Am plecat în străinătat unde am muncit ca menajeră ani de zile. Muncă foarte grea. M-am întors acasă cu ceva bani, dar mi-am dat seama că la 24 de ani nu aveam nicio direcție. N-aveam nimic, doar regrete. Așa că am decis să mă întorc acasă, să mă mut în Iasi, să îmi riau studiile, să fac ceva cu viața mea.

Aveam bani de chirie pentru un an, am zis că voi găsi sigur un loc de muncă bun, că se poate și aici, acasă, în Iasi. Când mă uitam să văd ce anunturi de angajare sunt, ce loc de muncă să încerc, am văzut un anunț de angajare tentant la Vixen Studio, unde spunea cumva că dacă te-ai săturat să stai în chirie, la ei ai un loc de muncă cu carte de muncă la zi și poți avea casa ta. Mi s-a părut tentant, așa că m-am dus la interviul de angajare, unde am aflat ce trebuie să fac, condițiile de lucru, programul de lucru, comisionul pe care urmează să-l încasez, faptul că voi avea carte de muncă și voi putea lua un credit de la bancă, dar am și povestit mult despre viață, familie… st mi-a plăcut și mai mult!

Am simțit că e un mediu de lucru plăcut, un loc de muncă unde ești respectat și apreciat. După câteva luni lucrate la Vixen Studio, chiar am îndrăznit să merg la o bancă și să întreb care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinesc pentru a aplica pentru un credit pentru casă. Aveam un loc de muncă bine plătit, un loc de munca unde aveam carte de muncă… și am reușit! Viața întreagă mi s-a schimbat de când m-am întors în țară, în Iasi, și m-am angajat ca model de videochat la Vixen Studio Iasi! Acum mă gândesc de ce m-am chinuit atât printre străini…”

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703