Elena, 28 de ani, Iasi

„Am fost genul de om care și-a dorit mai mult, dar a fost cumva învins de nepuțință, cred, nu de altceva, căci nu știu, dar poate chiar n-am făcut eu ceea ce trebuia. Unii ar spune că am ales calea cea simplă, alegând videochatul, dar nu, eu cred că am ales fix ceea ce trebuia pentru ca eu să fiu mulțumită cu mine, să nu am frustrări. Nu dau explicații nimănui, știu doar cum era să trăiesc din datorii și știu cum e să ai o viață liniștită. Atâta timp cât eu sunt împăcată cu mine, iar familia la fel, chiar vreau să cred că nimeni altcineva nu trebuie să comenteze alegerile noastre.

În fine, revenind la locul de muncă de la Vixen Studio, chiar cred că a fost alegerea care trebuia făcută. Nu știu cum e la alții, dar știu cum e aici. Iar nicio clipă nu s-a pus problema să nu ne primim banii exact conform comisioanelor și la timp, nu s-a pus problema de lipsa respectului sau mai știu eu ce. Ideea e că dacă ți-a trecut prin minte măcar o dată să faci videochat iasi, ar fi chiar păcat să nu încerci. Nu oricine e făcut pentru videochat, chiar dacă pare altfel…”,

2 comentarii la “Elena, 28 de ani, Iasi”

 • Catalina B
  12/01/2020 at 12:51 pm

  Buna ziua. Sunt in cautarea unui loc de munca in videochat , insa mentionez ca nu am experienta. Imi puteti oferi un trainer de sex feminin pentru a ma introduce in acest domeniu?

  • VixenStudio
   12/01/2020 at 4:57 pm

   In studio sunt numai fete 🙂

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703