[UPDATE 2020] Este sau nu recomandat sa faci videochat?

Update 2020: Meseria de model de videochat este una care atrage destule discutii aprige si controversate chiar si in zilele noastre cand ar trebui sa fim deschisi la minte. Acest lucru se intampla mai ales pe teritoriul tarii noastre si in majoritatea tarilor comuniste. Trebuie sa stiti ca in Statele Unite ale Americii, in Australia si in multe alte tari din lume meseria de model de videochat este privita ca o meserie normala si exista o concurenta acerba in acest sens. In Romania exista din pacate multe prejudecati venite atat din partea persoanelor de gen feminin cat si din partea celor de gen masculin.

Mai intai de toate trebuie sa stiti ca a fi model de videochat este un job ca oricare altul, insa care prezinta mult mai multe avantaje decat dezavantaje. Este o meserie in care iti poti juca propriul tau rol, poti fi cu adevarat independenta, nu trebuie sa dai socoteala nimanui deoarece esti cu adevarat propriul tau sef si cel mai important – daca esti model de videochat poti castiga intr-o luna de zile cat nu castiga prietenele tale in jumatate de an. Nu este o meserie rusinoasa asa cum se spune deseori despre videochat, ci din contra este o meserie practicata in strainatate chiar si de catre femeile care activeaza in nisa business zi de zi.

De ce sa muncesti o luna de zile, zi de zi cu un program de 9 ore si jumatate de ora pauza de masa, cand poti sa o faci de acasa din confortul propriei tale locuinte, fara stres si oameni nepoftiti, in atmosfera ambientala in care tu te simti bine, creata chiar de manutele tale, fara grija ca vine seful si iti urmareste fiecare miscare?! In plus, la acest loc de munca te poti simti cu adevarat femeie si este o impresie gresita ca trebuie sa ai dimensiunile unui model care defileaza pe podium prezentand creatiile vestimentare ale marilor designeri.

Nu, indiferent cum arati, poti oricand sa te angajezi intr-un studio de videochat deoarece administratorii acestora nu cauta neaparat idealul de femeie din punct de vedere fizic, ci cauta femeile inteligente, pe cele cu imaginatie, persoanele de gen feminin care stiu ce vor de la viata si care au idealuri inalte in viata.

–––-

In ultima vreme, din ce in ce mai multe tinere se intreaba acest lucru. De ce? Din pacate, piata locurilor de munca este foarte slaba din punct de vedere salarial iar fiecare dintre noi isi doreste tot timpul MAI MULT.

Este greu sa vizionezi vloguri cu femei/fete ce se machiaza cu produse profesionale ce costa cat 2 salarii minime pe economie. La fel de greu este sa astepti in statia de autobuz atunci cand pe langa tine trece colega de facultate la volanul unui bolid. In acele momente, toate fetele/femeile se intreaba daca nu ar putea face mai multi bani facand videochat. Raspunsul este unul simplu, cu siguranta ar face mult mai multi bani si mult mai usor.

Ce este videochatul de fapt? Este acea activitate pe care o femeie indiferent de aspect, varsta, IQ, etc. converseaza cu alte persoane ( de obicei de sex opus ) despre diferite subiecte sau pur si simplu asculta acea persoana, ii danseaza, il incanta, etc. Acest lucru tu il decizi – defapt aici consta experienta si antrenamentul de model de videochat. Stim cu toate ce vor barbatii de cele mai multe ori nu? Insa, nu este neaparat nevoie sa faci acel lucru, nu ? Noi te putem invata cum sa faci asta – pentru ca noi te putem invata cum sa devii tu cea care conduce conversatia si care este in control absolut asupra lucrurilor ce se intampla in jurul tau – pentru ca tu esti o femeie puternica si pentru ca tu meriti asta! Doar ai fost puternica si ai luat decizia sa ne contactezi nu ?

De foarte multe ori videochatul este confundat cu prostitutia insa acest lucru este cu totul si cu totul gresit. In 2019, videochatul este un job listat la fortele de munca, la fel cum a aparut titulatura de influencer, vloger, youtuber, etc. la fel a aparut si aceasta noua meserie/ocupatie de videochat.

La VixenStudio, lasam prejudecatile deoparte. Nu aplecam urechea catre ce spun cei din jur pentru ca avem o serie de goaluri si valori bine definite si reusim sa antrenam fetele ce se alatura echipei noastre, astfel in cat sa castige sume importante de bani. Din pacate sau din fericire, fetele VixenStudio sunt de cele mai multe ori, cele ce se machiaza cu produse ce costa 2 salarii minime pe economie, sau cele pe care le zaresti la volanului unui bolid. Tu ce faci? De care parte esti? La volan sau in statia de autobuz? Nu lasa pe maine ce poti face azi – contacteaza-ne si haide la interviu! Avem locuri limitate in echipa noastra – te asteptam!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703