Eva, 29 de ani, Iasi

„N-am fost niciodată o femeie frumoasă, dar mi-a plăcut întotdeauna să mă fac plăcută. Adică nu știu, chiar am suferit din cauză că alte femei erau mai frumoase. Am avut probleme cu tenul și chiar și acum am câteva kilograme în plus, iar videochatul a fost o modalitate de a-mi recâștiga stima de sine, căci nu mi-aș fi imaginat că o persoană grăsuță poate fi model de videochat. Dar uite că Vixen Studio mi-a dat șansa de a-mi demonstra că totul este posibil, că e suficient să vreau. Râd mult, mă fac plăcută, și cred că asta a contat mult pentru clienții pe care i-am avut de-a lungul timpului, cu unii dintre ei, discuțiile fiind doar discuții, fără nimic nici măcar erotic.

Sunt mulți oameni care caută pe cineva cu care să vorbească, iar eu, la un moment dat, când mi-am permis să fiu bine cu banii, nici n-am mai căutat clienți care să vrea cine știe ce, ci fix pe aceia care căutau pe cineva care sa-i asculte. Am prins încredere în mine, iar asta m-a motvat pe viitor. Oricum, n-am crezut inițial anunțul de pe www.anuntuldeiasi.ro, prin care ce de la Vixen Studio spuneau ceva de arta conversației. Am crezut că e doar așa, o strategie de a le convinge pe tinerele rătăcite să se apuce de videochat. Apoi, pe site-ul Vixen Studio am găsit și mărturiile unor femei plinuțe, actuale sau foste modele de videochat la Vixen Studio și atunci mi s-a aprins mie beculețul și am zis că poate e o ocazie și pentru mine.

Așa că mi-am luat inima-n dinți și am mers la un interviu de angajare unde, spre surprinderea mea, am întâlnit oameni minunați, care m-au făcut să mă simt în largul meu și să-mi doresc să vin să lucrez la Vixen Studio cât mai repede. Ce s-a schimbat în tot acest timp? Inclusiv eu m-am schimbat. Nu de alta, dar n-ai cum să rămâi la fel în condițiile în care grija banilor nu mai există, viața personală e pe plus, totul e bine.

Sunt deja trei ani de la acel moment, între timp m-am și căsătorit și soțul n-a avut nimic de comentat cu privire la acest loc de munca pentru că știe cu câtă seriozitate îmi desfășor activitatea. Nu știu ce va fi pe viitor, dar sunt pregătită pentru că am știut cum să fac în  așa fel încât psihic să fiu pregătită pentru orice. N-ai ajuns încă la Vixen Studio? Încearcă și-ai să te convingi că ai mers în zadar la atâtea locuri de muncă doar așa, de dragul de a mai bifa un interviu.”, Eva, 29 de ani, Iasi

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703