Extravagante: a vrut ca un tablou sa fie pictat de un model de videochat

Probabil indragostit de Renastere si arta, in general, un tanar din Marea Britanie a cerut unui model de videochat sa-i realizeze un tablou in timp ce vorbea cu el pe canalul de videochat si mima actul sexual. Totul a pornit ditr-o joaca, asa cum e orice discutie pe videochat, cand n-ai habar peste ce om poti da dincolo de camera web. Aproape ca-n viata, doar ca de la distanta. Asa s-a intamplat si cu R., model de videochat Vixen Studio, o tanara de 20 de ani care a ales sa faca videochat pentru a-si plati studiile pentru ca  n–avea bani și din pictura, pasiune pe care si-a cultivat-o de mica, nu prea putea pentru ca romanii nu par a fi dispusi sa plateasca pentru imaginatia altora, asa cum fac strainii.

R. s-a gandit ca daca ajunge la un studio de videochat, sigur va gasi clienti pasionati de arta si va reusi sa isi vanda picturile. Intra, practic, pe piata internationala, stia cum sa vorbeasca cu clientii si nu-i pasa ca trebuie sa se dezbrace pentru ca artistii nu sunt inhibati deloc si pot trai o viata care poate fi de neinteles pentru altii. Si daca nu era sa isi vanda tablourile, macar facea bani din conversatii, deci tot castiga. Si a fost o strategie corecta, care i-a adus bani frumosi pentru ca avea un stil aparte de a-i convinge pe unii cat de frumoase sunt picturile ei abstracte.

Asa a ajuns sa-l cunoasca pe britanicul fascinat de picturile pe care le aducea, de regula, cu ea la locul de munca, la studioul de videochat pentru a crea un decor mai boem in jurul ei (era o strategie de a atrage atentia). A vazut potential in ea, iar dupa ce s-au mai imprietenit, acesta i-a cerut sa ii picteze un tablou in timp ce mimau o partida de sex, asa cum se intampla in videochat.

Totul era sa puna pe panza senzatiile pe care le simtea atunci cand el ii poruncea sa puna in scena fanteziile lui… era cumva dorinta lui de a imortaliza placerea sunt forma de arta, astfel incat sa-si aminteasca sau, mai bine zis, sa inteleaga ce anume simte o femeie in timp ce face sex, fie el ci cybersex. Practic, fantezia a fost una cat se poate de solicitanta pentru ca R. nu avea voie sa se opreasca din ceea ce britanicul ii cerea sa faca, sa picteze in acelasi timp si sa transmita cu exactitate senzatiile pe care le experimenta. Nimeni n-o intrebase niciodata ce simte cand face sex, apoi sa fie nevoita sa transpuna prin acuarela toata aceasta placere pe care cu greu o poti explica si-n cuvinte.

Clientul de videochat a platit atat pentru spectacolul oferit de R., cat si pentru tablou, asa ca se dovedeste inca o data ca videochatul chiar este un mijloc prin care iti poti atinge scopul si-ți poti implini visele… trebuie doar sa crezi ca se poate si sa fii dispusa sa nu te uiti la ce-ti spune lumea, la ce crede despre deciziile pe care le ei. Visul te asteapta, sansa nu vine oricand, iar daca stii ca ceva anume e cel mai bine pentru tine, chiar n-ai de ce sa tot astepti ca un alt semn sa vina. Videochatul nu e doar despre sex si erotism, videochatul este si despre oameni, dar intelegi asta de-abia in momentul in care ajungi sa lucrezi intr-un studio de videochat si vezi de la fata locului cum functioneaza o industrie bazata pe fantezie…

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703