Fantezia de a fi amant in videochatul de cuplu

Sexul nu mai e de mult timp un subiect tabu, insa nu toti suntem dezinvolti si vorbim deschis despre experiente si fantezii sexuale. Motivele sunt diverse, dar credem ca teama de a nu fi catalogat intr-un anume fel ne poticneste dorintele, iar acest lucru nu e tocmai in regula. In videochat, clientii de videochat n-au limite in privinta imaginatiei, iar asta le da oarecare incredere, chiar daca totul se petrece  în online.

Interesant in videochatul de cuplu sunt fanteziile clientilor de videochat iasi. Da, exista, si nu-s deloc putine, cum am putea crede, mai als ca nu exista vreo conexiune directa si nicio atingere intre modelele de videochat si clientul de videochat. De regula, in videochat se cere ceea ce nu au curajul clientii sa ceara propriilor partenere. Curios sau nu, unii prefera sa se satisfaca online decat sa gasesca o femeie cu care sa faca tot felul de fantezii murdare, insa nu toti au atat de mult curaj…

Una dintre fanteziile des intalnite e rolul amantului. Mai exact, partenerul „oficial” este clientul de videochat, iar acesta innebuneste la propriu cand isi vede partenera cu alt barbat. Aici e jocul in videochatul de cuplu. Nervos, acesta mimeaza o cearta cu modelul de videochat feminin, insa „amantul” intra in scena si o protejeaza de furia dezlantuita a incornoratului. Cad cumva la pace in momentul in care clientul de videochat ii pedepseste cerandu-le sa faca tot felul de nebunii in fata lui, ca si cum i-ar domina. Isi da seama ca incepe sa ii placa, se simte si el bine si de aici n-are rost sa mai continuam sa povestim scenariul pentru ca e lesne de inteles cum poate decurge un trio reusit!

Videochatul de cuplu este ofertant pentru ca e realmente interesanta situatia in care indiferent cat de lasciv ar fi jocul dintre doi parteneri, nu se-ntampla ca acesta sa aiba si „spectactori” care sa intre in jocul lor. Bine, toti ne-am giugiulit in fata altora, dar am mers mai departe de atat? Aici e chestia incitanta… ca toate atingerile cuplului din videochat au un scop bine definit, acela de a-i aduce placere celei de-a treia persoane pe care nu doar ca si-o imagieaza ca fiind prezenta, ci chiar pot vorbi cu ea. Sa vezi cand incep si modelele de videochat sa-i ceara clientului de videochat sa faca diverse. De-abia atunci incepe show-ul adevarat, cel interzis, cum ne place noua sa-i spunem.

E foarte probabil ca la inceput cel putin, sa nu fii asa dezvinvolta. Totusi, prin excercitiu se ajunge la cele mai misto scenarii care iti aduc si bani frumosi. Caci, nu-i asa, cui nu-i plac banii, iar banii din videochat nu vin chiar atat de simplu pe cat ar parea, ci numai daca faci cu pasiune totul. Da, e misto sa pui pasiune la job, mai ales ca stii ca banii sunt pe masura, dar si mai misto e sa ai satisfactia ca ai reusit sa mai bifezi o fantezie pentru cineva. Fantezia clientului de videochat e ca o dorinta oricare de-a noastra. Si cum stim ca dorintele costa, nu-i nimic gresit sa fii un fel de zana maseluta care indeplineste dorinte cu anumite costuri. Atât ca model de videochat single, cat si in videochatul de cuplu.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703