Fantezie de 600 de euro: atat a platit un barbat sa se antreneze online cu un model de videochat

Poate ca pandemia naste idei, n-avem de unde sti, insa un barbat din SUA a platit unui model de videochat iasi o suma destul de generoasa pentru a avea un „coleg” de antrenament. Obisnuit sa aiba o viata sociala activa, clientul studioului de videochat a zis ca nu mai poate sa se antreneze de unul singur, asa ca i-a cerut unui model de videochat Vixen Studio sa faca un antrenament impreuna cu el. El sa fie antrenor si modelul de videochat sa fie clientul de la distanta, cum ar ven, un schimb de roluri pe banii clientului adevarat. Fantezia lui nu era neaparat legata de acel antrenament, de nevoia de a avea in fata o persoana anume, ci de a avea in fata o persoana complet dezbracata, care sa execute exercitiile pe care el le exemplifica.

De fapt, totul a pornit dintr-o gluma, dupa mai multe discutii. Nu era prima data cand cei doi vorbeau pe canalul de videochat, se considerau deja cumva…amici. Intr-o zi, Jeff (vom folosi acest apelativ pentru clientul de videochat) i-a cerut modelului de videochat sa isi gaseasca un compleu sport mulat si sexy, oferindu-se chiar sa il plateasca el. Pentru ca era ceva nou pentru C., al nostru model de videochat Jeff s-a oferit sa-i cumpere el un costum conform gandurilor lui perverse. De-abia cand C. a primit comanda au putut pune in practica fantezia care l-a costat vreo 600 de euro.

Practic, Jeff ii arata ce exercitii sa execute, aruncand usor echipamentul de antrenament si ramanand amandoi goi-pusca. In tot acest timp, trebuiau sa se incalzeasca reciproc, folosind tot felul de „instrumente” de antrenament. Il excitau sanii care sareau odata cu fiecare saritura pe care C. trebuia sa o faca, dar si pozitia in genoflexiune, imaginandu-si ca el era prezent acolo.
Tot antrenamentul il facea sa se simta puternic, pedepsind-o pe C. pentru fiecare exercitiu gresit executat, dar nu era nimic neplacut in toata treaba asta pentru ca fiecare isi vedea scopul atind: C. facea bani si Jeff se simtea ca un adevarat antrenor de fitness care are o clienta care, la final, va fi a lui. Ipotetic, caci in realitatea, ii desparteau cateva mii de kilometri.

„A fost un fel de sport murdar, desi cred ca a fost cu adevarat o relaxare pentru mine, am avut noroc ca eram obisnuita cu sportul. M-a surprins sa are o asa fantezie sexuala pe care, acum sincer, ar putea sa o puna in aplicare cu oricare femeie care-i calca pragul. Poate n-are curaj sa ceara sta, asa cum se intampla, de fapt, cu marea majoritate a clientilor studiourilor de videochat care intra pe site-urile de videochat pentru a-si da frau liber imaginatiei, fanteziilor.

Multora le e teama de reactiile iubitelor, asa ca prefera sa ne plateasca pe noi, de la distanta, chiar daca nu-i aceeasi satisfactie, clar. Noua, ca modele de videochat, ne convine, ca asa facem mai multi bani. Oricum, a fost inedit sa fac sport complet dezbracata, imbinand miscarile de fitness cu cele erotice. Poti fi senzuala si in echipament sportiv, de asta m-am convins! Ma gandesc ca daca am fi avut un antrenament de yoga, palpitatiile ar fi fost si mai si. Dar este timp.”

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703