Fantezii cu prieteni in videochat: ia tot ce-ti poate fi lectie sau motivatie

Ai crede ca totul e despre nuditate in videochat, dar povestile modelelor de videochat ascund inclusiv prietenii legate cu barbatii care intra in discuție cu acestea. Nu de putine ori se intampla sa se creeze incredere intre client si model, iar asta doar pentru a nu exista bariere de comunicare intre cei doi. Astfel, clientul de videochat se simte in siguranta si trece dincolo de bariera sexuala. Cum? Ii povesteste si chestiuni ce tin de viata lui personala, cere sfaturi. Altfel spus, se destainuie. Psihologii sustin ca tot acest comportament acopera o nevoie, de multe ori nevoia de a fi inteles si teama de a nu starni tot felul de reactii negative din partea partenerei si prietenilor.

Si, totusi, de ce ar trebui sa ne gandim, ca model de videochat, ca orice discutie ne aduce ceva bun in propria viata? Pentru ca fiecare spune o lectie sau o motivatie. Cum? Fiecare are o poveste si fiecare intalnire aduce ceva bun in viata noastra, chiar daca nu ne dam seama de acest lucru la inceput. E posibil sa nu-ti doresti sa fii cum e clientul X sau Y, dar s-ar putea, pe de alta parte, sa vrei sa faci mai multe dupa ce ai stat de vorba cu un anume individ. Iar asta pentru ca trebuie sa intelegem ca orice persoana intra in dialog cu noi, vine in viata noastra, vine cu un scop, chiar daca uneori sta foarte putin timp. Cum s-are spune, isi spune lectia si pleaca.

„Mi s-a intamplat sa imi dau intalniri constante cu unii dintre clientii de videochat. Stiam ca e posibil acest lucru pentru ca la trainingul de la inceput, facut de catre cei de la Vixen Studio, ni s-a spus. N-am crezut, caci imi imaginam ca asta e chestia misto in videochat, sa cauti mereu modele de videochat noi, sa vezi cum reactioneaza si altii. Dar cred ca in cei trei ani de cand sunt model la Vixen Studio mi-m facut vreo cinci prieteni. La inceput, recunosc, a fost vorba de interes financiar, stiam ca e important sa nu par chiar dezinteresata de ceea ce acestia imi povesteau dincolo de fanteziile sexuale pe care voiau sa le facem impreuna. De fapt, mi s-a intamplat chiar ca unii sa faca in asa fel incat sa devenim prieteni foarte buni, sa ne spunem confidente si dupa sa isi imagineze ca devenim amanti, iar sotia nu are cum sa banuiasca ca noi, ori de cate ori ne vedeam ca sa vorbim, faceam sex, de fapt.

Asta era fantezia sexuala a omului: sa si-o traga cu cea mai buna prietena, iar asta pentru ca n-a avut niciodata curaj sa ii spuna direct ca o vrea. Stiu ca mi-a aratat fotografii cu ea, mi-a trimis bani sa-mi iau peruca sa seman si mai bine, chiar si hainele trebuiau sa semene. M-a surprins, dar primeam bani, asa ca mi-a convenit. Acesta a fost motivul pentru care s-a apropiat atat de mult de mine, imi spunea tot felul de intamplari si situatii de peste zi, inclusiv despre sotia sa. I-am intrat in joc, nu mi-a fost greu, eu am vazut drept fantezie de la inceput, nu am cautat un prieten. M-a amuzat cand mi-a spus despre planul sau, dar i-am intrat in joc. A fost misto, acum ca imi amintesc, chiar a fost misto si amuzant. Intalnesti tot felul de indivizi, important e sa invatam ceva de la fiecare!”, povesteste Ramona, model de videochat la VixenStudio.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703