Fantezii în videochat: videocall-ul cu modelul de videochat, supravegheat de soție

Chiar daca se spune ca infidelitatea n-are cum sa ocoleasca pe nimeni, in videochat, flirtul cu un model de videochat e acceptat cu ușurință de către sotiile geloase pentru ca au garantia ca barbatul doar se uita la alta, nu o si atinge. Si tocmai acest fapt intriga, in sensul ca le face inclusiv pe femei sa le ceara proprilor barbati diferite fantezii cu modelele de videochat. Mai exact, unul dintre modelele de videochat ale Vixen Studio ne-a povestit cum un client i-a cerut sa faca sex virtual cu ea, in timp ce sotia lui era in telefon.

De fapt, sotia era cea care ii ceruse acest lucru in timp ce ea era la serviciu, in biroul ei, asta pentru ca ea sa faca o scena de gelozie transformata, in cele din urma, in ordine date modelului de videochat. Era fantezia femeii, nu a barbatului, chiar daca el a fost cel mai satisfacut.

Din ce ne-a povestit modelul nostru de videochat iasi, clientul era un obisnuit al ei. S-au cunoscut pe site-ul de videochat intr-o perioada in care el cauta o aventura, dar fara sa o insele pe sotia lui si fara sa starneasca scene sau sentimente pentru o alta femeie. In viata reala, acest lucru e mai dificil, plus ca ai nevoie si de timp si implicare ca sa o vrajesti pe una, chiar si pe retelele de socializare. Apoi, totul e nesigur, oricand respectiva avand posibilitatea de a trimite filmulete sau conversatii compromitatoare, ceea ce nu i-ar fi picat bine pentru ca nu asta era intentia lui, iubindu-si sotia.

Chiar sotia i-a dat ideea videochatului. Banii nu erau o problema, asa ca si-au spus de ce nu… la un moment dat, sotia chiar a vrut sa fie si ea parte din poveste, asa ca i-a cerut ca intr-o zi in care sotul era în discutii aprinse cu un model de videochat, l-a sunat cu videocall și l-a prins „în fapt”.

Deloc surprinsa, acesta fiind scenariul de fapt. A mimat, totusi, putina gelozie, iar apoi a intrat in jocul celor doi. Parte interesanta a fost tocmai acest schimb de roluri la care modelul de videochat nu s-r fi asteptat pentru ca rareori se intampla ca un cuplu sa ii ceara sa faca ceva. Sotia privea spectacolul ca si cum ar fi fost un regizor care vede pus în scena scenariul , ceea ce a fost si mai incitant pentru sot și provocator pentru modelul de videochat care simtea ca ar fi putut fi penalizata pentru ca nu ar face ceea ce i se cere, fiind o premiera chiar si pentru ea. Mai vorbise cu femei, dar femei lesbi, niciodata cu o femeie maritata care isi supraveghea sotul in timp ce se satisfacea cu un model de videochat, virtual.

Oricare ar fi fanteziile clientilor, nu mai suprind. În aproape 20 de ani de Vixen Studio, mereu spunem ca le-am vazut cam pe toate, insa tot mai gaseste cate un client de videochat care sa vina cu cate o nebunie pe care incercam sa o punem in practic, chiar daca e nevoie sa cream si decorul potrivit. Totul e sa nu fie exagerat si sa nu puna in pericol modelul de videochat. In rest, libeeeeer la imaginatie!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703