Fantezii murdare in videochat

Murdar, in videochat, nu-i tocmai un termen inteles usor pentru ca mai orice pare permis. Spunem ca „pare” pentru ca fiecare model de videochat stie pana unde poate merge atunci cand e vorba de fanteziile clientilor. Si cum cu cat a fi mai open mind inseamna mai multi bani in cont, e greu sa stabilesti pana unde poti merge cu imaginatia si cand spui stop. Totusi, atunci cand pornesti o discutie cu un necunoscut, chiar n-ai de unde sti ce-i trece omului prin cap. Dar nici ca perversitatea e deja dusa intr-o extrema a nebuniei, n-ai de unde sti. Si uite-asa te trezesti cu tot felul de propuneri nu indecente, ca acolo n-r fi problema, ci aberante.

Pe noi, dupa mai bine de 15 ani de videochat, nu ne mai surprinde nimic, insa modelele de videochat nou intrate in domeniu trebuie sa-si cunoasca foarte bine limitele pentru a nu fi luate prin surprindere… ne-am intrebat modelele noastre de videochat despre fantezii murdare, dar nu ne-am fi așteptat să fie murdare chiar la propriu. Mai exact, am fost surprinsi sa aflam ca odata, un client de videochat, desi vorbea de mai multa vreme cu modelul nostru de videochat, i-a cerut acesteia sa-si bea propria urina. E des intalnita aceasta cerere, insa nici noi n-am inteles care ar fi motovul. Or fi prin MISA, cine stie.

Totusi, poti duce in eroare clientul de videochat chiar si in aceasta situatie, in sensul ca poti avea Nestea și spui ca e urina. Te strambi un pic cand bei și omul e fericit, banii intra in cont, ce mai conteaza?

„Vreau sa ma pis pe tine!”, a fost ceea ce i s-a cerut lui R., model de videochat. Initial, a fost putin socata, dar si-a dat seama ca e foarte usor sa isi intre in rol. De fapt, ce voia clientul de videochat: sa o domine si i se parea ca acesta e modul prin care isi arata barbatia. V-am mai spus doar ca e multa naivitate pri mintea astora, dar nu-i rau pentru modelele noastre. Ce a facut R.? A tras de timp cat a putut… i-a propus un alt joc tocmai pentru ca ea sa is traga la indemana tot un Nestea (nah, stim si noi dupa atatia ani cam ce se cere si le avem pe langa).

Si i-a turnat R. a noastra de-a Nestea pe ea de omul chiar a crezut ca era propria sa urina. Era încleiată toată, dar nici nu putea sa ii transmita asta pentru ca cine stie ce ar fi pus-o sa faca pe bune.

Cert e ca din astfel de incurcaturi e usor sa iesi, mai ales cand spectatorii nu-si dau seama ca ii duci de nas si le iei banii, facandu-i sa creada ca ei chiar au vreun control asupra a ceea ce tu trebuie sa faci. Poate se prind, dar isi intra si ei atat de bine in rol, incat nu mai are nicio importanta daca ori el, ori modelul de videochat a trisat. Mai degraba modelul de videochat, ca la el se vede clar ca nu triseaza.

Poate vom mai povesti si astfel de fantezii cu… mirosuri, sa le spunem. Doar asa, de amuzament, ca sa va aratam ca noi chiar ne distram la locul de munca de la VixenStudio.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703