Fanteziile sexuale anale, printre cele mai cerute în videochat. Ce ne-a mărturisit unul dintre cele mai experimentate modele de videochat

Era mai mult o copilă decât o femeie când  intrat pentru prima dată într-un studio de videochat iasi, dar a devenit o femeie asumată și cu minte deschisă pentru că a întâlnit în acei ani tot felul de bărbați. Cei mai mulți, vulnerabili, principala cauză care îi împinge să intre pe site-urile de videochat pentru a se autosatisface. Și a mai învățat ceva: să nu judece, mai ales când nu știi povestea celui de dincolo de monitor. Ioana, un pseudonim pe care îl vom folosi, și-a adus aminte câteva dintre fanteziile sexuale cerute.

Azi e mama a doi copii pe care și-i crește extrem de sănătos și spune că are o viață sexuală ma activă decât a puștilor, chiar dacă are aproape 42 de ani și o căsnicie care durează de 18 ani. S-a descoperit pe ea, a aflat ce-i place și ce nu în materie de sex, și e oricând pregătită să aducă argumente pro unei cariere în videochat. Dar despre asta, în alt articol…

„În videochat, sexul e despre control. Și cel de după monitor știe că se mimează plăcerea, dar vrea să vadă că modelul de videochat își dă interesul, că îi pasă de el și vrea să-l satisfacă cu orice preț. Admiră întreaga scenă pentru că au impresiacă ei i-au adus acea plăcere și da, printre cele mai căutate fantezii e cea care are legătură cu sexul anal. Adică vor să vadă cum reușește o femeie să-și bage tot felul de chestii. Și pentru bani, faci și asta. Sau, dacă ești fată inteligentă, înveți unghiurile exacte ale camerei, care dau impresia că doar faci ceea ce ți se cere, iar la final, toată lumea e mulțumită. Controlul, de fapt, îl deține modelul de videochat, chiar dacă acel client presupune că el deține controlul. Nu, modelul de videochat controlează fantezia.”

 

Și, totuși, cine deține controlul în videochat și până unde se poate merge?

În definitiv, jocurile din videochat sunt despre emoție, nu despre minți bolnave, cum ar crede unii. Între cei doi protagoniști se creează o numită nu neapărat chimie, ci o anumită formă de fidelitate și atașament, căci clientul va ști că EA îi satisface dorințele. Nu de puține ori, spune Ioana, au fost cazuri în care clienții s-au îndrăgostit de modelele de videochat pentru care au venit în România, în speranța că relația virtuală se va transforma într-o poveste de dragoste. În fanteziile sexuale anale, nu contează obiectul cu care clienții doresc să le vadă pe modelele de videochat masturbându-se.

Unii, preferă vibratorul, alții își imginează tot felul de obiecte mai mici sau mai mari care ar putea să le provoace și durere, și plăcere „partenerelor”. Tocmai acea mică urmă de durere îi satisface pe unii. Se cred puternici și dominatori, dar cine deține controlul și spune până unde poate merge? Exact, modelul de videochat. Deci, cine deține controlul? În videochat, nimeni nu te poate obliga să faci ceea ce nu îți dorești să faci. E o diferență majoră față de alte forme de pornografie.

4 comentarii la “Fanteziile sexuale anale, printre cele mai cerute în videochat. Ce ne-a mărturisit unul dintre cele mai experimentate modele de videochat”

 • Andreea S
  10/01/2020 at 10:07 pm

  Numele meu este Andreea! In cazul in care aveam de a face cu un clinet cu pretentii pe care eu le consider exagerate, imi puteti spune daca exista posibilitatea de a nu ii satisfice placerile? O seara buna!

  • VixenStudio
   11/01/2020 at 3:15 am

   pe site-urile de videochat gasesti tot felul de membri cu tot felul de pretentii…asta nu inseamna ca tu chiar trebuie sa le sastifaci toate nebuniile…in camera ta ,tu esti propriul tau sef..pt mai multe detalii ma gasesti pe tel sa wapp 0735168703 Mihaela

 • Alina C
  15/01/2020 at 5:42 pm

  In cazul asta vreau si eu , videochatul vostru are sedii si in alte orase?

 • Claudia M
  15/01/2020 at 6:16 pm

  Eu sunt interesata sa aflu daca e adevarat ca aveti videochat s Suceava si daca e acelasi nr de contact?
  ms

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703