Fetișuri și confesiuni: cum poți fi femeia ideală pentru bărbații care caută alinare în mediul online

Chiar dacă videochatul pentru femei, să-l numim astfel, s-a conturat și mai bine în ultimii ani, acum, inclusiv femeile fiind extrem de curioase să socializeze cu modele de videochat masculine, tot bărbații rămân cei mai fideli clienți ai site-urilor de videochat. Motivele care îi fac să acceseze cu regularitate aceste site-uri țin de dezamăgirile din plan personal, mai ales din viața de acasă, acolo unde nu prea mai au parte de atenția de care au nevoie. Asta se întâmplă și din cauza monotoniei care intervine în relația de cuplu după o anumită perioadă de timp în care cel puțin unul dintre parteneri se lasă „pe tânjeală” și nu mai face niciun fel de efort pentru a-l ademeni pe celălalt în tot felul de jocuri și plăceri.

„Am avut clienți care mi se plângeau de soțiile care efectiv uitau să fie soții. La mine, chiar și virtual, găseau ceea ce acasă nu mai aveau: plăcere. Eu ascult, ele cicălesc. Eu le împlinesc fanteziile, ele nici nu vor să audă. Și de aici începe acea răcire, distanțare unii față de alții, iar în final, se ajunge la o despărțire inevitabilă, reproșuri și jigniri. Nu-i deloc ok. Cred că acolo intervenim noi, modelele de videochat.”, spune Daniela, un model de videochat.

Nu trebuie să fii psiholog pentru a-ți da seama care sunt motivele pentru care bărbații preferă să se „cuibărească” în fața monitorului mai mult decât lângă femeia din pat, iar spre surprindere noastră, sunt studii care arată că unii dintre aceștia caută să fie înțeleși, mai ales acolo unde e vorba despre fantezii sexuale sau fetișuri dintre cele mai diverse. Puțini ar crede că există bărbați cărora le place să se uite la o femeie cum își face manichiura sau cum își întinde uleiul pe trup, însă acestea sunt chestiuni întâlnite, despre care modelele de videochat nu au nici cea mai mică jenă în a vorbi.

„Chiar dacă e o doză de sexualitate până și în cel mai inocent fetiș, nu ne deranjează. Noi suntem acolo, în fața camerei, pentru a-l face pe cel de după monitor să înțeleagă că în fața noastră poate fi cât se poate de deschis, îi poate zburda mintea fără nicio reținere. De fapt, asta găsește la noi și nu acasă: înțelegere în cele mai perverse gânduri. Ce mi s-a părut ciudat mie, dar n-am afirmat niciodată asta? Un france mi-a cerut să port o bască, cumva un simbol al model franceze, în timp ce mănânc o salată. Îl excita să vadă cum se prelingea pe buzele mele sucul de la roșie. Nu l-am judecat, mi s-a părut chiar funny și extrem de simplu.”, completează Daniela.

Orice model de videochat îți va spune că nu mai sunt surprinse de absolut nimic. Cererile pe care le primesc sunt dintre cele mai diverse, dar asta nu le miră. Unele au norocul de a face chestii banale, cum ar fi smple acțiuni care trădează nevoia de tandrețe și afecțiune, altele sunt nevoite, doar dacă vor, să facă tot felul de chestii cel puțin ciudate, dacă nu chiar grețoase. Fanteziile îmbracă tot felul de forme, iar asta nu e un lucru rău. Pentru modele de videochat, e bine, înseamnă ca au de lucru, deși, cel mai probabil, dacă acei bărbați n-ar avea și o doză de timiditate care îi împiedică să simtă pe bune acea fantezie, site-urile de videochat n-ar avea, cu siguranță, același succes.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703