Fetisuri simple, dar care-ti aduc bani frumosi

Diferentele ne fac interesanti, pare a fi concluzia la care am ajuns dupa atatia ani in care ne-am simtit ca niste zane care indeplinesc cele mai ciudate dorinte si idei pe care clientii videochatului ne-au tot avut. Nu ne e rusine sa ne jucam cu mintea barbatilor care ne cauta, dar cel mai provocator e ca ei sa se joace cu mintea noastra. Sau cel putin asa incercam sa le dam impresia, mai ales ca modelele de videochat iasi sunt cele care au butonul de pauza cand fierbinteala e prea mare si cerintele sar bariera pe care fiecare model o are in privinta a ceea ce poate sau nu sa faca pentru banii pe care ii primeste. Practic, nu sunt restrictii, dar „comandantul” e modelul de videochat, asa ca de baioneta ei depindeti, barbatilor!

Daca unii clienti de videochat cauta sa socializeze, mai ales in perioada aceasta in care viata li s-a schimbat la 360 de grade, iar viata sociala a luat-o razna, unii stiu exact ca videochatul e locul in care-si pot indeplini fanteziile cele mai diverse. Iar daca unele fantezii ne fac inclusiv pe noi sa rosim, sunt unele fetisuri cerute modelelor noastre care ne fac de-a dreptul sa radem si sa ne intrebam de ce ar cere un om sa vada asa ceva…

O astfel de solicitare a venit din partea unui australian care era fascinat de modul in care femeile se epileaza cu ceara, epilator sau crema epilatoare. Daca la ceara ii placea sa le vada pe femei schimonosindu-se de durere, cerandu-se sa intinsa ceara intr-o pozitie anume, la crema ii placea sa vada cum se unge modelul de videochat cu crema si lama „curata” totul. Isi imagina, de fapt, ca acea lama era o arma cu care el ameninta modelul de videochat sa faca tot ceea ce ii cere, iar modelul, de teama, ii era supusa si il implora sa o lasa se evadeze din incaperea in care era imaginar sechestrata. Si toate astea pentru vreo 300 de euro pe care-i faci foarte simplu…

Pare un fetis hazliu, dar n-avem de unde sti cum anume i-a trecut prin minte clientului de videochat sa ceara o astfel de sceneta. Nu ne deranjeaza, mai ales ca e un fetis usor pentru modelele de videochat, inedit chiar, dar si distractiv. Practic, partea mai „dificila” e mimica modelului de videochat care trebuie sa faca fete-fete care sa arate ca e speriata, ca isi face griji daca va fi sau nu ranita. Aici intervine latura teatrala pe care modelele de videochat trebuie sa o aiba, parte artistica pe care, la Vixen Studio, o invata inca de la primele zile in care un model de videochat incepe sa lucreze.

De fapt, in asta consta videochatul: sa fii o buna actrita si sa reusesti sa starnesti emotii si placere prin orice nimic care-ti este cerut sa-l faci, oricat de absurd sau penibil ti s-r parea. Fetisul cu epilatul e rar intalnit, iar in spatele acestua, stau tot felul de experiente. De exemplu, la un moment dat, acelasi client ii ceruse modelului de videochat sa verse pe ea acel recipient de incalzit ceara, fierbinte fiind. Va dati seama ca S. a noastra a facut asta, dar inteligent: a lasat ceara la o temperatura potrivita, pe care sa o suporte, „aburul” fierbinte fiind făcut cu ajutorul unei lumanari nevazute din spatele recipientului. N-a facut decat sa arunce ceara pe ea si sa mimeze ca e insuportabila, ca e arsa. A incasat banii, clientul a fost satisfacut, restul e… cancan sau arta, cum ii spunem noi.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703