Fiecare model de videochat are un farmec aparte

Fiecare model de videochat are un farmec aparte. Depinde cum reuseste sa atraga atentia clientului de videochat. Ai nevoie sa stapanesti foarte bine arta seductiei, caci tu trebuie sa stai cat mai mult de vorba cu clientul de videochat. Am invatat multe trucuri la studioul de videochat si am observat din proprie experienta ca e mai profitabil sa lucrezi la un studio de videochat decat sa faci videochat de acasa. Si stiu sigur ca vor fi modele de videochat care ma vor contrazice, insa eu prefer sa ma simt in siguranta. Am incercat si eu sa renunt la a mai merge la studio, insa parca n-a fost la fel de ofertant din punct de vedere financiar.

Am devenit model de videochat cand m-am intors in Iasi. Petrecusem vreo trei ani in Italia si Anglia, insa nu am facut bani. Adica traiam super decent, dar nu m-am umplut de bani. Am lucrat in brutarie, va dati seama ce munca era pe mine… trezit dimineata devreme, efort fizic, te consumi de-a dreptul. Intr-o zi, mi-am dat seama ca pierd cei mai frumosi ani din viata si toata tineretea pentru a munci si nici nu-mi place ceea ce fac. Aveam 24 de ani si multe vise. Parca spulberate dupa toti acesti ani petrecuti in strainatate. Ajunsa in Iasi, logic ca am incercat sa lucrez altceva decat videochat. Am fost operator call center pe limba italiana. Mi-a placut la inceput, chiar daca banii erau putini. Cheltuielile au crescut, nevoile erau mai mari, nu m-am mai simtit confortabil sa fiu operator call center si am cautat altceva, ceva care sa ma multumeasca. Stiam de videochat, logic, ca doar traim in era internetului, dar cum sa am curaj sa ma duc la un interviu? De la aceste ganduri a inceput aventura mea in domeniul videochatului…

Cred ca in primele zile, echipei Vixen i-a parut rau ca m-a angajat, atat de slaba am fost. Nu stiam mai nimic, nu stiam cum sa ma misc, ce sa fac, cum sa reusesc sa fac si eu pe cineva sa intre-n vorba cu mine. Am cerut ajutorul mai mult de rusine. Spre surprinderea mea, inclusiv colegele de la studio m-au ajutat, mi-au aratat miscari, mi-au dat din trucurile lor. Asta pe langa tot suportul acordat de intreaga echipa Vixen Studio. Stapaneam limba emgleza, dar nu aveam habar ce-i ala farmec, ce-i aia feminitate exprimata erotic. De unde sa o stiu, daca eu veneam de la brutarie? Ma simteam mai mult ca la un training decat ca la locul de munca in primele saptamani de mers la studioul de videochat. Chiar nu stiam daca alte modele de videochat din Iasi au avut acelasi inceput anost, dar la Vixen Studio mi s-a spus ca nu-s prima si nici singura. Am prins curaj dupa ce am auzit aceste cuvinte. Si mai ales cand am simtit pe bune ca toata lumea era alaturi de mine si voia sa am succes. Caci nu era neaparat vorba de succes, ci era vorba ca fara rezultate, nu veneau banii. Riscam sa imi pierd entuziasmul si sa renunt, sa spun ca nu mai vin la studioul de videochat. De aceea, mereu spun ca in videochat iti trebuie multa rabdare. Mai ales la inceput. Faci bani, dar nu neaparat din prima si mai ales daca nu ai experienta.

Videochatul in Iasi inseamna Vixen Studio. O spun din suflet fiindca asta cred. Sunt subiectiva, bineinteles, insa aici am cunoscut ce inseamna sa ai bani, dar si ce e omenia si colegialitatea. Am invatat multe, inca mai invat si cred ca inca mai am multe de spus in videochatul din Iasi. De fapt, in tot ce inseamna videochat in general.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703