[UPDATE 2020] Fii propriul tau sef!

Update 2020: Meseria de model de videochat iti poate aduce foarte multe avantaje, conditia principala fiind sa iti placa ceea ce faci. La fel ca in oricare alta meserie, sa fii model de videochat implica atat avantaje cat si dezavantaje, in functie de cum privesti lucrurile. Cel mai mare avantaj pe care il poti avea atunci cand activezi zilnic profesional intr-un studio de videochat este cel din punct de vedere financiar. Calculand un raport de castig in aceasta profesie la nivelul propriei noastre tarai, ca si model de videochat poati castiga pana la 30000 de dolari pe luna. Totul depinde in cea mai mare parte de cat timp esti dispusa sa il petreci in fata calculatorului si de locul in care iti desfasori activitatea.

Aceasta meserie are un alt avantaj mare spre deosebire de alt loc de munca. Pentru a fi model de videochat nu esti neaparat nevoita sa mergi zilnic cu tramvaiul pana la munca, ci poti lucra din confortul propriei tale locuinte, atat timp cat ai amenajata o camera in acest sens dar in acelasi timp nici nu ai multi musafiri care sa iti calce pragul zilnic. In caz contrar, poti lucra chiar de la studio si aici fiind avantaje.

Intr-un studio de videochat iasi  nu mai esti nevoita sa iti amenajezi senzual camera in care lucrezi, profesionistii de aici facand acest lucru pentru tine. De asemenea, aici echipamentul cu care lucrezi este cu siguranta unul 100 % profesionist. Tie nu iti mai ramane decat sa incepi sa iti joci rolul vietii tale, fara un anumit program de lucru si astfel – castigi cat muncesti. De altfel, nu trebuie sa iti mai faci griji daca seful iti da o zi libera atunci cand ai cu adevarat nevoie. Ca model de videochat esti propriul tau sef, iti iei liber cand vrei, castigi cat vrei, totul in functie de cat timp esti dispusa sa petreci cu clientii tai.

Meseria de freelancer este in voga in zilele noastre si a fi model de videochat este exact acelasi lucru. Nu ai patroni carora sa le dai raportul, nu trebuie sa te rogi de nimeni pentru a-ti lua un concediu, in concluzie, tu decizi absolut tot.

–––-

În ultimii ani, multe femei s-au alăturat studiourilor de videochat, din Iasi si Suceava – Vixen Studio si au gasit o cale viabilă de a avea venituri suplimentare ,de a-și îmbunătăți stilul de viață. Zeci de mii de doamne din toate părțile lumii câștigă astăzi intre 1000 si 30000 $ , un mod de viață decent, care funcționează ca modele și gazde videochat pentru adulți. Vixen Studio a oferit un mijloc simplu și lucrativ de a face bani online, în timp ce lucrați din studio sau din intimitatea și confortul casei dvs. Iată câteva dintre motivele cheie pentru a deveni un model de videochat.

În primul rând, ca o fată de lucru pentru adulți, lucrați din mediul cel mai sigur și mai confortabil – casa ta. Casa ta este, fără îndoială, cel mai confortabil loc de muncă, atata timp cat nu ai copii si nu ai foarte multi prieteni care sa te viziteze(In acest caz este de preferat ssa lucrezi din studio). Profesia vă oferă, de asemenea, un nivel mai înalt de confidențialitate, în comparație cu alte activități pentru adulți, cum ar fi serviciile de escortă.

Clienții dvs. nu vor cunoaște niciodată numele dvs. real sau alte informații personale de identificare, cum ar fi locul în care locuiți. Cele mai multe site-uri de videochat interzic clienților să solicite informații personale din modele. De asemenea, nu trebuie să vă divulgați detaliile sau contactele personale clienților. Acest lucru ajută la menținerea unei distanțe profesionale cu clientul și este pentru propria dvs. siguranță personală și confidențialitate prea.

Ca un model de videochat iasi la Vixen Studio, te poti considera propriul tau sef iti alegi orele de lucru cele mai convenabile, poti lucra atata timp cat iti doresti  și de oriunde în lume, atâta timp cât esti conectata la Internet. Acest lucru este mult mai bine decât in alte profesii sau in alte studiouri de videochat în care sunteți legațe de o programare strict nouă-la-cinci. Poti lucra chiar si în timp ce calatoresti, atâta timp cât ai o conexiune la internet de mare viteză.

Modele de videochat de la Vixen Studio au venituri mult mai mari decât omologii lor din alte studiouri .Majoritatea fetelor de la Vixen Studio sunt de până la 1200 de dolari pe săptămână,fete care lucrează timp de 5 până la 7 ore pe zi, regulat. De fapt, cu cât mai mult timp petreceți în fața camerelor web care interacționează cu clienții, cu atât mai mulți bani veți face. Odată ce ați construit o bază de clienți și fani ,câștigurile dvs. vor crește exponențial.

O mare parte din marketing, pentru serviciile voastre ca model de videochat este făcut de către Vixen Studio. Când vă înscrieți, aveți deja o bază largă de clienți pentru a lucra .. Cu o expunere mai mare, puteți construi o imensă urmărire a clienților care caută camerele voastre de chat în fiecare zi. Veți atrage mai mulți clienți și veți face mult mai mulți bani în acest proces.

În plus, Vixen Studio vă asigură că munca dvs. ca model de videochat rămâne discretă și privată. Voi puteti bloca utilizatorii din tara sau orașul vostru pentru a nu putea accesa camera voastra de chat.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703