Foloseste-ti propria energie sexuala pentru a face ceea ce ți-ai propus

Ne spunea cineva, în urmă cu mai multi ani, ca n-avem idee cate poate face o femeie. Ideea e sa vrea, ca-n rest, deschide orice dupa ce-si deschide si picioarele. Sexualitatea a fost maximizată dintotdeauna si e cunoscut faptul ca aceste „amazoane” care au folosit energia sexuala n-au avut de pierdut, ci numai de castigat. Si cum ar putea o femeie sa-si atinga obiectivele azi, daca nu printr-o sexualitate pe care ar fi pacat sa n-o puna la treaba?

Videochatul, asa cum am mai spus, te si ajuta sa te descoperi. Videochatul te invata sa stii unde sa apesi pentru a simti placere, lucru care-ti va fi de mare folos inclusiv in viata personala, in sensul ca vei trai senzatii si vibratii care mai de care alaturi de partenerul tau. Totul e sa nu-ti fie teama si sa experimentezi. Sa te experimentezi pe tine, sa te cunosti foarte bine si sa stii apoi ce sa ceri ca sa se „apese” fix acolo unde trebuie pentru placere maxima.

Fanteziile sexuale nu mai sunt de multa vreme un subiect de care sa fugi. Totusi, nu toti au curaj sa ceara partenerului sau partenerei sa lase pudoarea deoparte si sa se simta bine iesind din standardul cu care au fost obisnuiti. Si nu, nu incercati sa ne spuneti ca voua nu v-a trecut niciodata prin minte sa faceti orice nebunie, c-atunci va spunem ca ati avut o viata trista de care sincer ne pare rau.

Ce vrem, de fapt, sa va spunem: din experienta de pana acum din domeniul videochatului, concluzia e oarecum simpla, in sensul ca energia sexuala pe care o castigi in videochat se transpune in tot ceea ce esti. Mai exact, capeti o incredere in sine mult mai mare pentru ca-ti dai seama ca inveti sa si domini. De ce spunem ca domini? Pentru ca videochatul e despre cum femeia domina, de fapt, barbatul.

Ea se joaca cu mintea lui fix pana in punctul in care crede ca l-a sucit si zapacit suficient de bine pentru a-i da impresia ca el conduce totul. Nici pe departe… „robinetul” e tot la modelul de videochat care știe cum sa ademeneasca si sa tina in corzi barbatul cat mai mult timp doar-doar scoate mai multi bani de la el.

Energia sexuala despre care ne-am propus sa vorbim azi e si despre frustrare, nu doar despre placere, iar asta se intampla mai ales atunci cand nu suntem sigure pe noi. Asa ca, dragile noastre, vedeti ca in acele zile in care va vine sa aruncati peste tot cu orice, s-ar putea sa fie nervii si agitatia pe care ti le da o energie sexuala insuficient exploatata. Sigur, specialistii vorbesc despre meditatie ca fiind una dintre cale prin care ajungem la acea energie sexuala de care avem nevoie, caci e vorba despre o conexiune intre minte si trup, intre dorinta care sta latenta si neexploatata si vibrația placerii.

Totul e natural in constientul si subconstientul nostru, iar energia sexuala este o cale spre dezvoltarea personala. Pentru ca oricat de mult am nega, energia sexuala ramane una dintre principalele energii ale vietii. Indrazniti sa va descoperiti, dragi femei! Nu-i nici rusine, nici pacat sa dai viata senzualitatii si sexualitatii. Fanteziile sexuale sunt firesti, le avem cu totii, doar ca numai unii dintre noi si recunosc ca le au. Well, express yourself!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703