I want to break free, dar nu in stilul obisnuit pe care-l stim

Cine-ar fi zis ca vom petrece atatea zile in casa si ca vom putea face bani din dansurile pe care, odinoara, le faceam ba cu matura, ba cu pamatuful de praf, ba cu tigaile in care aruncam asa, ca niste master chefi veritabili, un ou? J)))) Eh, da, iata cum s-au schimbat vremurile si ne adaptam sa scoatem bani din piatra seaca, spune o vorba… cand economiile din mai toate domeniile se zguduie, industria videochatului duduie. Iar partea cea mai faină e că acum, izolata fiind la domiciliu, ai sansa sa iti creezi propriul decor si ambient, in asa fel incat sa sucesti minti si, mai ales, buzunare.

Si imagineaza-te tu, asa echipata sa stergi praful, in desuuri satinate si dantelate, invartind firul aspiratorului mai ceva ca-n ”I want to break free” a celor de la Queen. Fredonand cu atata patos celebrele versuri, cu miscari suave, pe tocuri musai executate, privind extazul celui care te priveste si aplauda cu incantare si patos, azvarlind si mai multi bani in contul tau in timp ce tu azvarli de pe tine încet, timid si cu multa actorie, cate-un obiect vestimentar?

Evident ca poti dansa in liniste pe „I want to break free” si de una singura, fara spectatori, dar atunci ai face-o doar pentru propriul psihic, nu neaparat pentru bani, ceea ce mai toti facem de cand ne stim. Dar sa vedem cum „s-a mai dat un milion” la cateva minute, n-ar strica,nu? Ia gandeste-te de modul placut in care poti profita de perioada asta ca model de videochat.

Fetele noastre ne mai trimit povesti de-ale lor si radem in hohote cand vedem cum se distrez cu clientii si mai fac si bani. Nu spune nimeni sa ne amuzam si fara sa avem vreun castig financiar, dar ce n-ati da ca si la locul de munca pe care-l frecventati cu scarba sa primiti bani doar pentru ca radeti, dansati sau faceti glume? Cam asa e în videochat…

Sigur ati dat repede pe videoclipul cu pricina ca sa va inspirati. Mai la caterinca, mai in serios, de acasa sau direct de la studioul de videochat, poti fi cine vrei tu. Freddie Mercury, ca de el vorbeam in „I want to break free” sau ia imagineaza-te fiind vreo Madonna in „Like a virgin”-asta-i buna mai ales pentru modelele de videochat maritate, care mai au pe acasa rochia de mireasa si-o pot reutiliza doar ca sa incite si sa excite si alte minti decat pe cea a barbatului. Ideea e să indraznesti, credem ca acesta e cel mai greu, dar si cel mai important pas pe care trebuie sa-l faci.

Mai apoi, descatusata, n-ai idee ce viata faină de asteapta. Evident, cu rabdare, dedicata muncii tale, deschisa la nou si lasand prejudecatile deoparte. Confirma miile de modele de videochat care ne-au fost colaboratoare la Vixen Studio, un loc de munca unde visele devin realitate, iar imposibilul e mai posibil ca niciodata…

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703