Identitate de model de videochat secreta – cum reusesti?

Meseria de model de videochat nu este vazuta cu ochi buni chiar de catre toti oamenii. Tocmai acesta este si motivul principal pentru care multe tinere care practica aceasta profesie prefera sa isi ascunda activitatea zilnica profesionala de ochii curiosilor straini si mai ales de ochii rudelor, a vecinilor, a cunostintelor, a prietenilor si a familiei.

Nu stiu cat este de benefic acest lucru pentru sanatatea mentala a unui model de videochat, insa fiecare este liber sa faca ce vrea si nimeni nu ar trebui sa judece pe nimeni in aceasta viata pana nu merge macar o data in papucii respectivei persoane. Cu toate acestea, lumea este invidioasa pe modelele de videochat stiindu-se ca acestea castiga bani multi si prefera sa arunce cu pietre in ele atunci cand vine vorba de meseria pe care o practica zi de zi.

De cealalta parte, modelele, multe dintre ele, prefera sa ascunda profesia pe care o au si se angajeaza in studiouri de videochat profesionale unde Romania este blocata ca tara de acces sau apeleaza la tot felul de tertipuri pentru a se masca de ochii curiosi in fata camerei de luat vederi. Deci, la ce siretlicuri apeleaza modelele de videochat pentru a se ascunde in fata camerei de filmat si pentru a nu fi recunoscute?!

Tatuajele false pe primul loc!

In zilele noastre nu este nimic mai usor decat sa ne facem de nerecunoscut si tatuajele false sunt primele care ne pot ajuta in acest sens. Tinand cont de faptul ca putina lume stie ca exista pe piata tatuaje false, atunci cand o cunostinta, un prieten, un vecin sau o ruda de-a ta o sa intre pe un site de videochat si o sa ii pari cunoscuta, cu siguranta ca isi va schimba parerea imediat, atunci cand o sa vada ca ai un tatuaj pe care inainte nu il aveai.

Poti astfel apela sa iti faci un tatuaj fals sexy care chiar sa te ajute in activitatea pe care o practici zi de zi. Sa nu iti faci griji daca nu o sa iti placa tatuajul pe care il faci, deoarece acesta este fals si poti sa il indepartezi rapid cu ajutorul uleiului sau al apei. De asemenea, multe modele de videochat din tara si din strainatate prefera sa isi aleaga un tatuaj fals pe care sa il foloseasca in fiecare zi cu scopul de a nu-si pierde identitatea in fata membrilor fideli de pe pagina de profil.

Perucile sunt pe locul doi in ascunderea identitatii modelelor de videochat!

Perucile sunt accesorii feminine care sunt folosite indiferent daca esti model de videochat sau nu. Acestea au rolul de a ne schimba aspectul dar in aceeasi masura si de a ne face mai charmante si mai sexi. In cazul in care esti angajata la un studio de videochat profesional, cu siguranta ca vei avea la dispozitie multe peruci in diferite marimi, culori si coafuri si astfel nu mai esti nevoita sa dai bani pe ele. Un plus pe care il aduce peruca in schimbarea identitatii unui model de videochar este acela ca iti poti schimba atat marimea parului si culoarea sau coafura si astfel poti deveni de nerecunoscut in fata camerei de filmat.

Costumatiile si mastile pe care le alegi te pot ajuta sa pari de nerecunoscut daca esti model de videochat!

Cu ajutorul mastilor poti cu adevarat sa iti ascunzi fata de ochii membrilor curiosi. Iar daca esti inteligenta si ai si un plus de imaginatie, poti sa iti asortezi masca cu costumatia pe care o ai. De fapt, asta este si farmecul unui model de videochat si anume acela ca poate fi oricat de creativa vrea si astfel intr-o zi poate sa se costumeze si sa joace rolul de politista, in alta zi poate fi o profesoara severa sau poate o femeie foarte sexy si de ce nu chiar scufita rosie poimaine?!

Machiajul unui model de videochat joaca si el un rol important in ascunderea identitatii!

Studiourile de videochat profesionale pun la dispozitia modelelor, persoane profesioniste in arta make-up-ului. Asadar, daca esti model de videochat intr-un astfel de studio, poti sa rogi persoana care te aranjeaza sa te transforme total cu ajutorul machiajului. Daca faci videochat de acasa sau esti angajata la un studio amator, poti sa te informezi de pe internet despre cum sa te machiezi astfel incat sa pari o cu totul si cu totul alta persoana in fata camerei de luat vederi.

Atunci cand esti model de videochat stii cu siguranta ca trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a castiga multi bani in meseria pe care o practici dar in aceeasi masura trebuie sa te simti si foarte bine in pielea ta si sa iti protejezi identitatea.

Daca ai nevoie de mai multe sfaturi si indrumari despre cum sa te maschezi in fata camerei de filmat si in fata membrilor fideli pe care ii ai pe camera ta de chat, te asteptam in vizita la VixenStudio, cel mai profesional studio de videochat din Moldova, locul unde trainerii te vor indruma spre incasari mai mari in meseria de model de videochat si unde te asteapta o gasca vesela care te vrea si pe tine in echipa ei.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703