Imagineaza-ti ca ai fi intr-un loc public

Psihologii pun sexul in locuri publice pe lista celor mai frecvente fantezii sexuale ale femeilor. E de inteles ca teama de a nu fi prins intensifica placerea, dar ai fi surprins sa afli ca si in videochat iti poti imagina ca esti intr-un loc public, ceea ce oricum nu pare a fi departe de adevar. Oricat de ascuns si de confidential ar fi videochat, faptul ca ai legaturi (chiar si virtuale) cu un strain, e incitant. Totul pare a se derula intr-un spatiu public, online, asa incat poti fi libera sa-ti imaginezi tot felul de inhibitii. De fapt, nu doar sa-ti imaginezi, ci chiar sa le si pui in prctica pentru ca ai cu cine.

„Mereu mi-am imaginat ca a face sex pervers cu un strain e o nebunie. N-am facut asta in viata reala, insa de cand sunt model de videochat la Vixen Studio, am reusit sa imi imaginez ca fac asta cu fiecare client de videochat pentru ca tot necunoscut e pentru mine, asa ca videochat imi permite sa imi satisfac si propriile fantezii sexuale. E misto, am avut emotii si retinerila inceput, insa cu timpul imveti sa accepti ca e locul tau de munca si ca nu e nimic neobisnuit. Mereu aflu lucruri noi, imi testez limitele, vreau sa ma descopar complet pentru ca stiu ca asta ma va ajuta in viata mea privata, intima, iar pe bune satisfacut va fi iubitul meu.”, relateaza unul dintre modelele de videochat Vixen Studio.

In videochat, totul e fantezie, asa ca nu mai spirite creative pot face performanta intr-un domeniu solicitant. Ideea e ca atunci cand esti cautata, cand cineva vrea sa vorbeasca cu tine, in privat fii cat mai naturala. De cate ori n-am zambit cu subinteles cand ne-am adus aminte escapade… oho! Fie ca vorbim despre un drum public, o poienita, mare, munte, piscina, cluburi sau orice alte locuri „primejdioase” pentru parteneri dornici de experimentari de tot felul, spatiul public ofera infinite idei.

Si daca punem frau fix celui mai placut mod de a ne descatusa de inhibitii, care-i castigul? Revenind… ca in orice altceva am face, inceputul e cel mai anevoios, cu tot felul de oprelisti si ganduri, insa la ce folos sa nu spunem ca ne dorim nu stiu ce fantezie mai ales partenerilor nostri? Chiar… ca model de videochat, te-ai gandit chiar ca ai putea iesi in gradina studioului in timp ce vorbesti cu un client de videochat si-ti cere sa-i dai impresia ca esti in public? Hai, curaj, ca idei avem destule!

Nu fi sfioasa si imagineaza-ti ca poti face tot ce-ti trece prin minte, fara a fi vreo clipa judecata. Caci da, de judecata ne ferim toti atunci cand vine vorba despre fantezii sexuale, insa dormitorul e al nostru si din cate spun si psihologii, nimeni n-are voie sa comenteze ce se intampla „in spatele usilor inchise”, adica fix in intimitatea care nu priveste pe nimeni.

Videochatul face ca orice iti trece prin minte sa fie trecut la capitolul fapte. Cum? Pai e foarte simplu… luat ca atare, adica fix ca un loc de munca efectiv ca oricare altul, videochatul te stimuleaza in sensul ca te forteaza oarecum sa iti dai silinta. Fanteziile sexuale ale clientilor de videochat devin propriile fantezii sexuale, asa ca ai norocul ca in cazul in care ti-a scapat ceva de pe lista care-ti creste apetitul sexual, in videochat poti bifa cu usurinta chiar si ce nu ti-ai imaginat ca vei face.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703