In afara de clatite, la ce-ti mai fuge mintea cand spui Nutella?

Sigur ca impatimitii dulciuri vor spune clatite, dar impatimitii „de dulce” cum raspund, oare? Ganduri peste ganduri, dar de ce nu ne-am gandi si la jocuri in care ne murdarim de dragul placerii si al banilor? Da, ai citit bine… in videochat, nu putine sunt cererile in care barbatii cer modelelor noastre de videochat sa foloseasca ciocolata pentru fanteziile care le trec prin minte. Fie ca se „joaca” numai cu Nutella sau o combina cu diferite fructe, se pare ca barbatii reusesc sa se excite mai repede decat ne-am imagina daca au in fata o femeie care tavaleste suav o capsuna in borcanul de ciocolata, cu grija sa preling cat mai lung ciocolata.

E o imagine pe care si tu o ai in minte, dar de cate ori ai si fost platita altfel decat in natura pentru un astfel de spectacol? Sigur ca niciodată pentru ca doar nu lucrezi „in natura” si, acum intre noi fie vorba, doar nu i-ai cere bani iubitului pentru fiecare fantezie pe care o pui in practica, fie ea chiar inocenta. Sau poate ca ai primit… la locul de munca! Usor, ca nu ne-am gandit la altceva decat la studioul de videochat ca fiind locul tau de munca.

Intr-adevar, videochatul ofera posibilitati si da sansa si celor mai timide minti sa zburde in voie in cautarea placerii. Si-atunci cand arunci stropi de frisca si ciocolata, dupa gustul fiecaruia, parca fructele au alt gust, nu? Modelele noastre de videochat ne-au mai povestit cum orele de munca au devenit ore de joaca de cele mai multe ori, mintea barbatilor fiind atat de jucausa incat, cu femeia care nu le refuza mai nimic n-ai cum sa nu te simti bine. Iar a te simti bine, in videochat, e ceea ce conteaza. Evident ca importanti sunt si banii, dar bani multi poti face si in domenii pe care le urasti de exemplu. Pe cand la studioul de videochat vii de placere și pentru placere.

In jocurile „alimentare”, cum le numim in gluma, e foarte important sa ai mereu la indemana un element cu care sa surprinzi. Tine de fiecare cum aranjeaza fructele, dar daca arunci lasciv pe tine niste Nutella, parca devine si mai incitant jocul. Nu stiu, imagineaza-ti ca persoana care se afla dincolo de camera web vrea sa vada un adevarat show, iar tu, ca model de videochat detii rolul principal.

Nu-i cazul sa fii sfioasa, chiar daca e prim data cand te joci cu ciocolata, frisca, siropuri sau mai stim noi ce alte dorinte are clientul. E doar un show. Erotic, e drept, dar si pe bani. Important e sa fii convinsa ca show-ul trebuie sa dureze cat mai mult, sa stii cum sa dozezi fiecare picatura din spectacol pentru ca placerea sa fie indelungata pentru clientul de videochat si banii care-ti intra in cont sa fie fara numar.

Hmmm… deja ti-am dat ceva idei, nu? Deseori ne gandim ca videochatul este dormitorul nostru de acasa, adica acel loc in care nu exista nimic interzis, placerea se simte prin toti porii, erotismul acapareaza „protagonistii”. Singura diferenta e doar ca trebuie sa-ti imaginezi de una singura si sa te atingi singura. Nu de alta, dar modelul de videochat e, de fapt, singur intr-o incapere. De fapt, nu chiar singur, ci cu toti actorii imaginari care ajuta modelul de videochat sa puna in scena, la nivel de arta, orice fantezie. Da, o arta erotica pe care o stapanesti dupa ceva antrenament…

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703