Iulia, 22 de ani, Iasi

5.      „Eu sunt o fată de la țară, am plecat în Italia, la muncă, de la 17 ani, după ce am terminat profesionala la școala din satul din care provin. Am plecat împreună cu părinții care erau deja acolo de vreo 3 ani, noi am fost în grija bunicilor aici. În Italia, ce puteam să fac? Curat în casele oamenilor…așa am stat cu ai mei vreo 4 ani pe acolo, vedeam Italia ca pe un rai, nu știu, nu mă gândeam că în România poți face bani, mai ales când nu ai carte. Totuși, prima data am aflat despre videochat în Italia, de la niște italieni la care făcem curat. De fapt, găsisem niște reclame la ei în casă, niște anunțuri de angajare la un studio de videochat pe care îl aveau ei.

Am căutat pe internet și nu mi-a venit să cred sumele pe care spuneau că le poți face din videochat. M-am interesat și în Iasi ce studiouri găsesc și în primul concediu, am dat o fugă. Am ajuns la Vixen Studio din prima pentru că era primul studio de videochat care mi-a apărut atunci când am dat căutare pe internet. Nu știam engleză, dar știam italiană, însă n-a contat foarte mult că nu vorbeam engleză, așa mi s-a spus la interviu. Da, și uite așa nu m-am mai întors în Italia și m-am mutat în Iasi, un oraș necunoscut pentru mine. Am stat în chirie gratuitla Vixen Studio câteva luni, până când mi-am permis eu o chirie în Iasi. Totul s-a schimbat de atunci.

Sunt încă mică,am 22 de ani, dar vreau să mă înscriu la școală mai întâi, să am și eu o diplomă de bacalaureat, să îmi fac un viitor. Va fi greu, dar nu imposibil. La Vixen Studio câștig câteva mii de euro pe lună, nu trebuie să îmi caut un alt loc de munca, să mă uit cu disperare după anunturi de angajare, așa că sunt cumva relaxată. M-am acomodat, iar asta contează mult. Ai mei au înțeles că e decizia mea, s-au obișnuit. Mă susțin pentru că văd că vreau să fac ceva cu viața mea, iar dacă Vixen Studio mă ajută să fac asta, cu ce greșesc?”,

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703