Joaca de-a „you can’t touch this” pe timp de izolare

Sigur ca rascolim prin amintiri si e inevitabil sa nu ne aducem aminte si de melodiile pe care-am rupt podelele la propriu în tinerete. Bine, unii dintre cei mai tineri stiu unele piese din povestile parintilor, ca, nah, chefuri prin sufragerie sau discoteci la care te duceai cu ultimul tramvai si te intorceai acasa cu primul tramvai sigur n-au prins. „A fost o vremea…”, ar spune unii, dar ce-ar fi sa-nceapa distractia pe diferite melodii, poate la 10-20 de ani distanta? Pornim camera, dam drumul la muzica dupa ce am creat un ambient disco și… hai cu distractia!

Ne fuge gândul la „You can’t touch this”, piesa celor de la MC Hammer care a facut furori în anii ’90 e mai actuala ca oricand, un imn si semnal de avertizare pentru cei care care nu-nteleg ca nu prea aveam voie sa atingem mai nimic in vreme de pandemie si izolare la domiciliu. Dar noi, firi inventive si cu minti creative, ne-am gandit ca am putea chiar face piesa asta un fel de sinteza pentru videochat.

De ce? Pai cum, la videochat, atingi ceva? Nu, doar comunici de la distanta, prin intermediul unor site-uri care, prin flerul și senzualitatea modelelor de videochat, iti dau senzatia ca atingi ceva. Doar ca tu, de fapt, nu te-atingi decat tu pe tine. E ca si cum ai spune „uite, o vezi?, n-o poți atinge!”, lasand la imaginatia fiecaruia ce anume vede.

Pe principiul „you can’t touch this”, videochatul te face sa te joci cu mintea clientului cum vrei tu. Nota de plata de la final o sa te faca atat de fericita, incat ai sa gasesti noi si noi metode prin care sa le sucesti mintile si sa-i faci sa-si doreasca sa petreaca si mai mult cu tine… de la distanta, evident. Credem ca tocmai distanta e flacara care face ca videochatul sa devina nu neapart refugiu, ci distracția celor care care vor aventuri, dar nu vor sa pacatuiasca. Poti privi, poti saliva, iti poti imagina orice, dar mai mult de-atat nu ai sa poti face niciodata.

Nu poti atinge ceea ce te excita, iar asta te excita si mai mult. Iata unul dintre motivele pentru care videochatul ramane „hobby-ul” unora: la fel ca-n viata reala, ce nu ai, atrage. Hai, hai, nu-i nevoie sa inveti versurile piesei, dar cateva dintre miscarile din videoclip ti-ar prinde bine. Nu de alta, dar daca le studiezi atent, ai sa vezi ca sunt foarte senzuale si, cine stie, ti-or prinde bine si in afara orelor in care esti conectata la site-urile de studio videochat, model de videochat fiind la VixenStudio.

Poate vrei sa faci o surpriza. Uite, iti spunem un secret: modelele de videochat au o viata tare misto pentru ca si-o traiesc. Au si ele bariere, dar nu cand vine vorba despre fantezii si show, caci da, in final, videochatul este despre show-ul erotic pe care-l pui pe-o scena cu un public redus numeric, un act artistic. Poate că tocmai… daca ne-am da seama ca totul e act artistic si roluri interpretate magistral, pe „can’t touch this” s-ar mișca si mai multe femei.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703