Joaca rolul deceptiilor tale si transforma-l in oportunitati

Ne-am tot obisnuit sa citim ca femeia trebuie sa fie independenta si puternica, dar prea putini au curajul sa vorbeasca si despre sacrificiile pe care aceasta trebuie sa le faca pentru a ajunge sa fie astfel. Apoi, nu se spune nici ca n-ar trebui sa-i pese de ceea spune lumea despre ea si nici de alegerile pe care le face. Femeia, in zilele noastre, e suma unor experiente personale, dar si a vorbelor carora trebuie sa le faca fata cu zambestul pe buze. Femeia moderna e femeia care are un obiectiv, dar nu uita sa fie om si nu uita ca deciziile luate de-a lungul timpului nu sunt decat experiente care au facut-o ceea ce a devenit.

In videochat, deseori am intalnit femei carora le era teama si rusine sa spuna ca sunt modele de videochat iasi, chiar daca locul de munca este unul cat se poate de serios si respectabil. De teama societatii, modelele de videochat prefera sa spuna ca au oricare alt tip de loc de munca, numai nu ca lucreaza la Vixen Studio, de exemplu. Joaca rolul femeii normale, care chipurile da din coate pentru a ajunge in varf, dar fiecare are propria notiune de „varf”. Nu de putine ori a trebuit sa fim un fel de psihologi pentru modelele de videochat nou-inrtrate in activitate, iar asta doar pentru a le motiva si da acel tonus de care aveau nevoie ca sa faca fata unor posibile critici si vorbe grele.

Roluri. Da, despre roluri e vorba in videochat. Despre cum poti da impresia clientului de videochat ca faci ceea ce el vrea, dar, de fapt, faci cam ce vrei tu. Si ai fi surprinsa sa afli ca exista multi barbati care vor sa domine si care-si doresc sa aiba de-a face cu o femeie sensibila, nu cu Xena războinica. Adica vor un model de videochat care sa-si spuna cu sinceritate dramele prin care a trecut, iar suferinta, de multe ori, aduce beneficii in bani, ca-n suflet tot tristete lasa.

Multe modele de videochat si-au dat seama ca e bine sa para neajutorate. E situatia in care barbatul poate fi barbat, adica isi vede definitia in toata splendoarea. Tu, model de videochat, devii cumva o intretinuta a barbatiei acestuia, dar ce-ti pasa din moment ce banii vin?

Sa stii ca am observat ca si-n viata reala, desi se promoveaza femeia puternica, tot mironositele au de castigat, iar asta doar pentru ca stiu sa-i lase barbatului ceea ce trebuie sa ii lase: barbatia, impresia ca el e cel care conduce. Poate ca nu ne crezi, dar orice model de videochat iti va spune ca cele mai multe fantezii nu au femeia la conducere, ci femeia dominata. Si nu stim sigur daca e ceva general, dar nu vom crede acum ca toti clientii de videochat care cer asta au acasa pe una care ii supune si vor si ei sa-si demonstreze ca pot fi barbati.

Unul dintre rolurile jucate de unul dintre modelele noastre de videochat e acela de femeie parasita, deceptionata de atatea ori in dragoste, incat singura ei alinare raman aventurile virtuale, asta pe motiv ca s-a saturat de barbati. Practic, se arunca in bratele unei prade- clientul de videochat- care se vede un fel de salvator, acel om de nadejde care primeste la schimb o tipa care i se ofera erotic doar pentru ca stie ce sa ii spuna. Așadar, modele de videochat de pretutindeni, fiti sensibile pentru ca barbatii sa fie si ei sensibili la buzunar.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703