[UPDATE 2020] Jobul unui model de videochat privit prin ochii unui admin de studio, Mihaela!

Update 2020: Actoria este principalul atuu pe care trebuie sa il detina absolut orice model de videochat. Daca nu esti in stare sa mimezi, sa te prefaci si sa te transpui in locul unei alte persoane, cu siguranta ca aceasta profesie nu este potrivita pentru tine.

Pentru a fi model de videochat trebuie sa afisezi in fata celorlalti dezinvoltura, sa lasi la o parte timiditatea insa sa faci in asa fel incat sa te simti bine in pielea ta. Tocmai acesta este si motivul principal pentru care nu orice persoana de gen feminin poate practica aceasta meserie.

Separarea vietii personale de cea profesionala este un must – have in aceasta meserie. Este foarte important sa nu te atasezi fizic sau emotional de interlocutorii tai, sa pastrezi limita de distanta dar in acelasi timp barbatii cu care comunici sa nu se simta distantati atunci cand vorbesc cu tine sau iti redau verbal toate fanteziile erotice pe care le au.

Pentru a fi model de videochat trebuie sa joci un rol foarte bine pus la punct, un rol care odata cu trecerea timpului nu o sa ti se mai para asa greu de jucat. La inceput este mai dificil, la fel cum este absolut la orice loc de munca insa pe parcursul timpului lucrurile nu o sa mai stea asa cum ti se par la inceput. Transcendenta dintre fantezie si realitate o sa se realizeze in mod automat.

Un model de videochat iasi care stie sa joace bine din punct de vedere teatral poate castiga sume substantiale de bani in aceasta profesie. Cel mai important este sa stii sa iti delimitezi viata personala si familia de viata profesionala iar cand programul de munca a luat sfarsit, sa iti poti relua obiceiurile cotidiene impreuna cu prietenele tale. In plus, poti tine totul secret deoarece practixand acest job este foarte usor sa iti ascunzi identitatea. Exact ca intr-un rol de film, la serviciu poti fi actrita pe care o apreciezi inca din perioada copilariei iar acasa poti fi un om total diferit. Totul depinde de tine, de caracterul si personalitatea ta.

–––-

O fata care face videochat isi izoleaza starile emotionale si stie sa le controleze foarte bine.Aparitia in fata camerei difera foarte mult de viata care o are  de zi cu zi.Mereu trebuie gasit echilibrul interior intre viata ei din afara muncii si rolul pe care il joaca in fata camerei .Fetele profesioniste care fac videochat in Iasi au teatralismul in sange,jucand multe roluri in fata webcamului, doar in acest fel pot face pe plac membrilor de pe site si fanteziilor acestora ,totul fiind un joc si evita cu usurinta implicarile emotionale , ele delimiteaza cu usurinta castigurile pe care le au in studio de dragostea pentru membri, ele se axeaza pe facut bani petru a putea sa-si reia cu usurinta viata privata in care au relatii ca toate celelalte femei.

Mai mult ele stiu sa faca distinctia dintre munca in studioul de videochat si spatiu privat respectand regulile site-urilor de videochat, fara intalniri sau alte modalitati de schimb de date personale  .

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703