Jurnal de supravietuire pentru femeia de rand. Tu ce alegi?

Nu credem ca mai e vreun secret faptul ca nu ne-am nascut cu aceeasi sansa. Da, daca unii s-au nascut in nu stim ce familii, iar altii, nu, nu-i vina nimanui, asa a fost sa fie, dat poate ca intocmai din aceasta cauza, viata e fascinanta. Iar daca nu e, ar trebui sa facem sa fie, mai ales la varsta la care tine de noi daca vrem sau nu sa facem ceva in directia care ne-ar putea aduce starea de bine… revenind, oh, femeia… atat de adulata, atat de blamata, dar cat de greu e sa fii femeie?

Dincolo de faptul ca ai nevoie de un psihic puternic, care sa te ajte sa nu bagi in seama rautatile, vorbele goale aruncate la intamplare de oameni care habar nu au nimic despre viata ta, femeia s-a nascut pentru a fi rasfatata, nu barbata. N-ati inteles bine, n-am zis intretinuta, ci doar rasfatata, caci e de datoria ei sa se recompenseze dupa. Buuuun… ne vor sari in cap feministele care spun ca isi pot permite orice, dar e, oare, chiar asa?

A fi femeia inseamna sa ai nevoi mai mari decat un barbat. La barbati, ai rezolvat-o dintr-o crema, un after-shave, cinci camasi, un costum, trei perechi de blugi, un parfum, dar la femei, nici pe departe nu stau lucrurile atat de simplu. O femeie are nevoie sa mearga la cosmetica, la coafor (asta lunar), are nevoie de mai multe haine si pantofi, caci imediat ies vorbe ca e imbracata la fel ca ieri. Are nevoie, evident, de atentie si grija (dar astea tin de ordin spiritual), dar si de o alimentatie adecvata, ca nu cumva sa puna ceva kilograme in plus. Are nevoie de creme, machiaj, parfumuri etc etc etc.

Nu-s mofturi, asta e realitatea. Da, femeia are mai multe nevoi decat barbatul, iar atunci cand banii pe care femeia ii castiga sunt insuficienti, ce facem? Nu toate femeile au joburi platite excelent, astfel incat sa isi permita „luxul” minim de care au nevoie. Barbatii de azi uita ca rolul lor este acela de a intretine familia, asa cum era pe vremuri, cand femeia nu lucra si nici nu dorea sa fie barbata, asa ca oricum li se pare absurd sa investeasca int-o femeie. Unii, doar, nu generalizam… și-atunci, aceasta fiind situatia, ce face femeia ( videochat iasi )?

Am stat de vorba cu cateva femei care ne-au dezvaluit cateva trucuri, dar multe dintre acestea nu reprezinta decat un ghid de supravietuire si rabdare, nicidecum traiul la care o femeie are dreptul. Totusi, le-am intrebat si pe ale noastre modele de videochat cum vad tot acest ghid si ne-au povestit si varianta lor, la care si altele aspira, dar le impiedica „gura lumii”. Asadar… dupa cateva intrebari, am aflat ca sacrificiile tin de a cumpara un parfum mai ieftin, haine de la second hand, pantofi din materiale proaste, cosmetice ieftine, mancat nu foarte sanatos, iesit in oras cat mai rar și atunci cand se iese, se verifica banii din portofel de doua ori.

Da, cam asa arata jurnalul de supravietuire a unei femei de rand, cu un venit in limita „normalului” stabilit de tara noastra. Iar atunci cand in viata femeii exista si un copil, atunci sacrficiile sunt de doua ori mai mari.

Am stat de vorba si cu modelele noastre de videochat, multe dintre acestea fiind, pana sa ajunga la studioul de videochat, in situatia prezentata mai sus. Modelele de videochat vor sa uite acea perioada de sacrificiu prin care au trecut pentru ca azi, odata cu angajarea la VixenStudio, au vazut si ce inseamna sa ai, sa iti permiti, sa nu tanjesti dupa nevoi normale, nu mofturi. Un model de videochat, prin banii pe care ii castiga doar daca intr-adevar isi ia jobul in serios, se dedica si lasa problemele deoparte in orele de lucru, chiar isi poate permite o viata cu mult peste nivelul mediu de trai, iar asta pentru ca veniturile realizate din activitatea de videochat sunt extrem de generoase.

Banii, în videochat, vin doar daca esti un model de videochat serios, nu cum au impresia unii… ca ar veni asa, de oriunde și imediat. E nevoie de rabdare si multa ambitie, insa daca nu vrei sa mai treci pe ghidul de supravietuire lucrurile pe care ti le-ai dori, dar nu ti le poti permite, ne poti da de veste, iar noite consiliem cum stim mai bine pentru ca visele sa-ti devina realitate.

Noi, la Vixen Studio, n-am vandut niciodata iluzii, ci ne-am bazat intotdeuna pe performantele modelelor noastre de videochat, femei simple care si-au dat seama ca au nevoie de un loc de munca stabil, care sa le asigure confortul pe care il merita! Ce mai astepti?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703