La 18 ani, primul lucru pe care l-am facut a fost sa merg la un studio de videochat din Iasi

Generatia noastra a crescut altfel, cu acces la tehnologie. Noi nu avem rabdarea pe care au avut-o parintii nostri. La 18 ani, primul lucru pe care l-am facut a fost sa merg la un studio de videochat din Iasi. Eram majora, puteam sa fac ce vreau. Parintii nu au fost de acord, dar cu banii castigati din videochat mi-am permis sa ma mut intr-un cartier exclusivist din Iasi. Sunt deja trei ani de atunci, mama a inteles ca asta am ales sa fac, ma mai intreaba uneori cum e. Cat inca imi e bine facand videochat, mai am de demonstrat multe la studio. Surprinzator, dar videochatul m-a ambitionat sa vreau mai mult de la mine. E misto senzatia. Pana acum, daca am vrut ceva, stiam exact ce trebuie sa fac ca sa imi iau acel ceva. Fara sa depind de nimeni, fara sa ma gandesc ca ar trebui sa fac nu stiu ce Pur si simplu era un obiectiv si trebuia sa il indeplinesc.

Videochatul m-a ajutat sa fiu pe cont propriu. Independenta si plina de bani, e o vorba. Inca sunt la inceput, mai am multe de invatat, dar nu vreau sa renunt. E ca un microb si videochatul. Cand te obisnuiesti cu banii, cu binele, renunti cu greu la confort doar pentru ca unii sau altii spun nu stiu ce. E greu sa lucrezi acum cate opt ore pe zi la un alt loc de munca si doar pentru cativa bani, cand eu incasez la final de luna cateva mii de euro. Cred ca asta te invata videochatul… ca poti sa faci bani si in Iasi, dar numai daca iei decizii fara sa iti pese de nimeni din jurul tau.

Ce-ar trebui sa caute un model de videochat la un studio de videochat din Iasi? Intelegere, respect, apreciere. Daca nu e o atmosfera degajata, friendly, n-ai sa vii cu drag la studioul de videochat. Si-atunci, daca nu ai o stare de spirit buna, nu vei avea succes in videochat pentru ca nici un client de videochat nu vrea sa vorbeasca cu o persoana trista si suparata. Stiu ca din exterior pare destul de simplu sa te dezbraci, dar nu e vorba doar de indeplinit fantezii in domeniul videochatului. S-ar putea sa fii surprinsa si sa vezi ca ai sa dai peste clienti de videochat care vor doar sa vorbeasca cu cine, sa caute discutii. Si daca nu stapanesti arta conversatiei, ce ai sa faci? Sigur ca nu iti trebuie sa stii neaparat o limba straina daca vrei sa faci videochat, dar te ajuta sa devii si mai buna pe domeniul acesta. Adica e un avantaj, insa nu e o conditie. Totul depinde de clientii de videochat peste care dai.

Probabil ca fiecare model de videochat vorbeste de bine studioul de videochat la care lucreaza. Dar nu stiu cate sunt sincere, cate se simt intr-devar bine la locul de munca. In Iasi exista multe studiouri de videochat din Iasi. Trebuie sa fii atenta ce studio de videochat alegi. Am auzit tot felul de povesti, care mai de care mai adevarate sau nu. Dar la Vixen Studio, eu stiu ca n-am avut niciun fel de probleme. Rar mi-a fost dat sa intalnesc oameni de cuvant, care nu vor sa te pacaleasca, ci din contra, vor sa te ajute sa evoluezi de la o zi la alta si nu doar ca model de videochat.  Se spune ca in Iasi sunt foarte multe modele de videochat. Probabil ca peste tot in lume. Numai ca in Iasi, lumea e si curioasa. Daca trci peste bariera aceasta, ai o cariera frumoasa si plina de reusite in fata. Ce sfat as avea pentru orice fata din Iasi care are de gand sa se apuce de videochat? Sa incerce! Macar va vedea cum e si daca i se potriveste.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703