La VixenStudio, intreaga echipa e de un optimism molipsitor

La Vixen Studio, intreaga echipa e de un optimism molipsitor. Serios, in atatia ani de cand sunt model de videochat la ei, n-a fost zi in care sa vin cu moralul la pamant si echipa sa nu ma puna pe picioare. Face mult sa stii ca te simti in largul tau la locul de munca. Nu stiu daca in Iasi se intampla in multe locuri sa fie o energei buna la job, dar stiu sigur ca e fantastic sa fii model de videochat. Psihic, financiar, totul merge ca pe roate! Si chiar nu glumesc cand fac marturisirea aceasta.

Nu vorbesc doar pentru a ma afla in treaba sau pentru ca mi s-a cerut sa raspund la cateva intrebari pentru aceasta recenzie. Daca nu m-as fi simtit bine la studioul de videochat, as fi spus fara retinere. Colegii stiu ca-s o fire directa, care nu are de ce sa ascunda ce nu ii convine. Poate ca intr-adevar, singurele situatii in care n-a fost bine au fost fix cele in care eu nu aveam chef sa muncesc. Iar asta se vedea la incasari. Caci in videochat, indiferent ca vorbim de Vixen Studio sau oricare alt studio de videochat din Iasi sau din tara, daca ai o zi proasta, clar vei gasi cu greu pe cineva care sa vrea sa te ia in privat.

Vidochatul este o provocare careia trebuie sa ii faci fata cu zambetul pe buze. Te rine mereu in priza si te face sa-ti depasesti limitele. In videochat, desi multi cred ca doar vii, te dezbraci si vin banii, nu-i totul roz. Un model de videochat e fix un patron. Nu isi da interesul, nu vin banii. Si se-ntampla des sa ai impresia ca orice ai face, nu esti suficient de placuta, nu esti aleasa, nu ai rezultate. Important e sa nu cedezi, sa nu renunti. Trebuie sa ai un psihic foarte bun in activitatea de videochat. Eu am apelat la un psiholog din Iasi pentru ca simteam ca nu mai pot. Pe de o parte, era presiunea societatii, care parca nu mai putea de grija mea. Pe de alta parte, aveam momente in care ma simteam murdara tocmai din cauza vorbelor urate pe care le auzeam la adresa mea. Ce vreau sa spun e ca eu am vorbit mereu deschis despre toate astea cu echipa de la Vixen Studio. M-a ajutat sa stiu ca nu sunt singura, ca-i am aproape, ca pot avea incredere.

Videochatul ramane sa fie o provocare nu doar pentru Iasi, ci pentru Romania. Din cauza prejudecatilor, modelele de videochat nu spun ca fac videochat. Acesta e motivul real, nu ca le e rusine sau ca mai stiu eu ce. Nu, le este teama de judecata. Si inteleg, caci si eu am evitat ani de zile sa spun ca fac videochat. Psihologul m-a ajutat sa vorbesc sincer, sa accept tot ce se intampla in viata mea si sa fiu asumata. Ipocrizia trece, iar dragile mele, cine e sa ramana in viata voastra, va ramane fie ca sunteti sau nu modele de videochat. Cred ca e cea mai frumoasa lectie de viata pe care mi-a dat-o videochatul. Familia va fi deranjata pe moment, dar va intelege. Si ca mine sunt multe modele de videochat.

Vixen Studio? As pune semnul egal intre Vixen Studiu si experesia sa te tii de cuvant. Si nu exagerez, caci nu s-a intamplat niciodata sa mi se spuna ceva si echipa sa faca altceva. Nu stiu un alt studio de videochat din Iasi care sa respecte atat de mult femeia in ansamblul ei. Poate si pentru ca in echipa sunt femei si in mod automat, femeia ajunge sa fie inteleasa. Avem nevoia de a fi respectate, indiferent de locul de munca, si chiar daca pare surprinzator pentru unii, la studioul de videochat, modelele de videochat sunt extrem de respectate. Si ajutate sa-si indeplieasca dorintele, mai ales pe cele materiale. Cum sa nu fie frumos în domeniul videochatului?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703