Laura, 26 de ani, Vaslui

„Am fost plecată în Elveția vreo câțiva ani. Totuși, acolo, n-am stat prin cluburi de noapte, în schimb, am avut o relație cu un moș, am crezut că e șansa mea de a mă îmbogăți. N-a fost așa pentru că au avut grijă copiii acestuia să mă lase fără nimic, așa că am revenit acasă, în Vaslui, însă n-am vrut să fiu văzută nu știu cum, așa că m-am mutat în Iasi. Am avut ceva bani puși deoparte, mi-au fost de folos vreo câteva luni, dar eu eram obișnuită cu un anumit venit. Am deschis un salon, dar eu eram doar manager, mergea, însă a trebuit să găsesc și o sursă de venit, iar de uitat prin rubricile cu anunțuri de angajare nici măcar nu m-am gândit că aș putea face asta. Veneam cumva de la alt nivel, nici nu știam cum e să te duci la un interviu de angajare.

Varianta cu Vixen Studio mi s-a părut mișto, mai ales că era o chestie discretă. Adică nu avea nimeni ce să bănuiască, am avut grijă de mine mereu, aveam salonul de frumusețe, eu doar mai făceam niște bani în plus. Era un loc de muncă al meu, un loc de munca pe care chiar mi l-am dorit, mai ales că nu știam ce altceva să fac, iar nevoia de a avea niște bani în plus chiar era reală. Interviul de angajare de la Vixen Studio a fost chiar interesant, mi-am dat seama că oamenii aceștia îmi pot deveni prieteni, că nu va fi un loc de muncă plictisitor, ci un loc de muncă unde chiar voi avea satisfacții, nu neapărat financiare, dar eram singură într-un oraș ca Iașul, nu prea știam ce anume să fac, cum să ajung să mă împrietenesc cu fel și fel de persoane.

Cei de la Vixen Studio mi-au fost alături. Mie și altor colege de studio care erau nu neapărat debusolate ca mine, ci mai degrabă voiau să aibă și prieteni care le înțeleg. De ce aș recomanda Vixen Studio? Pentru că noi chiar știm ce înseamnă să lucrezi la Vixen Studio și sigur nu am fi rezistat atâta timp dacă lucrurile nu ar fi mers în direcția care trebuie. Dar fiecare trebuie să se convingă singură.”,

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703