Legătura dintre bărbați, minciună și bani

Studiile recente arată că bărbații au tendința de a minți mai mult decât femeile, crezând că nu sunt prinși și că asta le aduce liniștea și crezul că nimeni nu se prinde de această fățărnicie, însă psihologii îi cam contrazic, bazându-se pe simțurile native ale femeii. Curios e că deși am fi tentați să credem că minciuna e de preferat a fi scrisă, nu spusă față în față, experiementele contrazic. Cu alte cuvinte, se pare că mincinoșii preferă să aibă în față persoana pe care o mint, iar asta se întâmplă pentru că, în general, mincinoșii sunt persoane care vorbesc foarte mult și stăpânesc bine arta oratoriei. Numărul minciunilor zilnice, în cazul acestor mincinoși dovediți, ajung și la două-trei minciuni pe zi.

„Mincinoșii prolifici se bazează foarte mult pe faptul că se pricep la cuvinte, își impletesc minciunile în adevăruri, astfel încât devine dificil pentru alții să distingă diferența și, de asemenea, sunt mai buni decât cei care ascund minciuni în povești aparent simple și clare, de care este mai greu pentru ceilalti să se îndoiască.”, explică oamenii de știință.

Totuși, datele nu exclud femeile din acest studiu, ci arată faptul că e dovedit științific că bărbații mint mai mult. Acum nu se știe dacă o fac și mai bine, însă noi am vrea să aducem în atenție cum femeile reușesc să-i ducă în eroare, ca să fim indulgenți cu termenii, pe bărbații care intră pe site-urile de videochat iasi, de exemplu, locul în care, de cele mai multe ori, ți se dă impresia că ți se oferă ceea ce soliciți, ceva pentru care plătești.

Ceea ce ne face să credem, de fapt, că femeile pot mima cu mai multă ușurință minciuna, chiar dacă e vorba despre un loc de muncă. Apoi, dacă e să vedem o legătură între bărbați- minciună- bani, raportat la videochat, schema este una foarte simplă: bărbații au banii cu care plătesc minciuna. Acesta este un caz fericit, însă suntem convinși că oamenii de știință n-au luat în calcul aceste aspecte, ci ei au privit minciuna din viața de zi cu zi. Am putea spune că în această situație, a videochatului, minciuna femeilor are o scuză: lucrează.

Dar când știi că nimic nu e real din ceea ce trăiești în videochat, mai scoți și bani? Da, se pare că da. Și nu puțini bani, ci sume considerabile cu care, de fapt, nu cumperi minciuna, ci cumperi un confident, căci, de cele mai multe ori, bărbații care apelează la videochat, nu apelează neapărat pentru chestii sexuale, ci pentru a se confesa cuiva, a sta de vorbă, a fi ascultat și înțeles, acestea fiind câteva dintre lipsurile vieții pe care o duc singuri sau în cuplu. Și, totuși, trecând peste ideea videochatului, pe voi, ce vă face să folosiți minciuna în viața de zi cu zi?

1 comentariu la “Legătura dintre bărbați, minciună și bani”

  • GIna G
    14/01/2020 at 6:50 pm

    Salut , numele este este Gina , am nevoie urgent de o suma mai mare de bani .Mai sunt disponibile locuri de munca in iasi?

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703