Lesbi? Nu, doar roluri pentru videochat

Nu mai e niciun secret ca in videochat, pudoarea trebuie lasata deoparte, iar tu, ca model de videochat, te dezlantui. Intri in cele mai ascunse si perverse ganduri si ale tale, dar mai ales ale clientului de videochta, dispus sa plateasca bani frumosi pentru a te vedea la treaba. Videochatul de cuplu nu se refera doar la cuplurile „traditionale” pe care noi le stim, adica femeie-barbat, ci si la cele gay.
Bine, multe dintre fetele care practica videochatul de cuplu feminin doar mimeaza, dar sunt atat de credibile, incat n-ai crede ca nu e asa. Atingerile, sarutarile, toate sunt reale in mintea clientului de videochat, dar numai ele stiu ca arta cere sacrificii, iar videochatul este și el o artă. Arta de a duce in eroare, am spune noi, arta propriei satisfaceri, ar spune consumatorii de videochat.

Fanteziile sexuale din videochat nu mai surprind nici macar atunci cand sunt prea perverse, iar asta e pentru ca modelele de videochat invata de la inceput ca totul e permis. Bine fix pana in punctul in care tu iti doresti sa fie permis, ca model de videochat. Si nu de putine ori s-a intamplat ca un model de videochat sa faca echipa cu un alt model de videochat pentru a-l provoca pe clientul de videochat iasi. „Totul e o joaca!”, spune R., întrebata fiind despre cum poate face tot ceea ce i se cere, mai ales cand in cadru trebuie sa fie si o alta femeie. Iar de acolo pana la exploatarea senzualitatii prin miscari sexy nu-i decat o limita aproape insesizabila.

Videochatul de cuplu cu femei e mult mai misto pentru ca tu, client de videochat, ai doua femei carora le ordoni sa faca tot ce-ti pofteste inima. Si inima ta pofteste murdar rau de tot, stim, dar e si placerea fetelor de a te vedea cum si tu iti dai interesul pentru ca ele sa se excite pe bune, caci nuprea poti mima la nesfarsit. Chiar si joaca asta, in care modelele de videochat se joaca, se ating lasciv, se săruta lent îti da tie, client de videochat, impresia ca te uiti pe gaura cheii la ceva interzis, dupa care tanjesti atat de tare incat actritele stiu ca sunt privite si te invita sa intri in jocul lor. Si uite-asa, din dorinta in dorinta, se leaga poftele clientului de videochat cand vine vorba despre a le cere modelelor de videochat sa se atinga dupa cum el vrea, astfel incat el sa fie primul care simte placere.

„Totul e o joaca, n-ai cum sa faci videochat daca iei fiecare cerinta in serios. Mintea omului e foarte perversa, ne-am dat seama de asta de multa vreme, dar interesul nostru este sa facem in asa fe incat sa ne jucam cu mintea clientului de videochat dupa bunul nostru plac. A fost interesanta prima experienta cu o colega de videochat. Nu mi-am imaginat a atingerea unei femei ma poate starni inclusiv pe mine, dar m-am controlat. Totusi, e fain ca am gasit o partenera, o colega de videochat cu care sa pot pune in practica fanteziile clientilor de videochat. E si o oarecare compatibilitate, amandoua ne gandim ca suntem doua nebune. Dar ce se intampla la studioul de videochat e doar acolo, amandoua avem relatii serioase cu barbati. Nu ne-am gandit ca am putea experimenta ceva si in afara studioului, dar cine stie…” (R.)

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703