Loc de munca in videochat? Iata argumente pro si contra!

Ai crede ca in secolul vitezei in care ne aflam astazi, meseria de model de videochat nu mai atrage atat de multe controverse si discutii lungi negative. Din pacate se pare ca ne-am inselat! Si in zilele noastre, in multe tari mici din lume si mai ales in Romania, meseria de model de videochat este aspru criticata de catre unele persoane care habar nu au cu ce se mananca aceasta profesie sau care nu au intrat nici macar o data pe o camera de chat.

Exista insa si romani deschisi la minte, care au doar pareri pozitive despre modelele de videochat si implicit despre meseria pe care o practica acestea. Evident ca nimeni nu este in masura sa comenteze nici pro si nici contra despre aceasta profesie insa gura lumii nu o poti opri niciodata, asa ca … fiecare cu parerea lui. Totusi, atunci cand vrei un loc de munca in videochat, ca si model de videochat, te interesezi mai intai de toate despre parerile pe care le au unii despre aceasta profesie.

Ca un ajutor pentru viitoarele modele de videochat, mai jos se regasesc cateva pareri pro si contra unui loc de munca in videochat.

Spatiul de lucru al unui model de videochat

Pareri Pro

Atunci cand un model colaboreaza cu un studio de videochat profesional, mediul de lucru al fetei este unul luxos si aici modelul o sa se simta ca acasa atunci cand isi desfasoara activitatea zilnica profesionala. Un studio de videochat profesional o sa se ocupe de toate nevoile modelelor si o sa le ofere acestora posibilitatea de a-si decora camera de chat dupa propriile dorinte si gusturi.

Pareri Contra

In cazul in care nu vrei sa colaborezi cu un studio de videochat profesional sau chiar amator si vrei sa iti exerciti meseria acasa, spatiul de lucru o sa fie doar confortabil si in nici un caz luxos. De asemenea, acasa nu dispui de ultimele tehnologii in materie de gadgeturi si de dispozitive si nici nu iti permiti sa ti le cumperi daca esti la inceput de drum in acest domeniu. De altfel, nici decorul nu o sa fie pe placul admiratorilor tai deoarece nu ai sa iti permiti sa tii pasul cu gusturile excentrice ale unora dintre ei.

Fanii de pe pagina ta de profil si temele de abordare

Pareri Pro

Pentru a ajunge sa iti faci o cariera de succes in videochat, mai intai de toate trebuie sa fii un foarte bun psiholog dar sa fii si inteligenta pentru a fi capabila sa dezvolti diverse teme de actualitate. Pe pagina ta de profil vor intra tot felul de oameni atat din tara cat si din strainatate, barbati cu diverse ierarhii sociale asa ca tu trebuie sa fii pregatita oricand pentru discutii lungi din tot felul de domenii.

Pareri Contra

Mai mult ca sigur ca in aceasta profesie, atunci cand esti online o sa intalnesti tot felul de persoane, printre care si unele mai dificile. Unii dintre barbati isi vor dori sa le tii companie dar altii vor avea fantezii care de care mai ciudate sau mai putin inspirate. Tu, ca si model de videochat insa vei sti cu siguranta cum sa le faci pe plac si acestora dar in acelasi timp si sa pastrezi limita de decenta intre tine si interlocutorul tau.

Poti sa iti faci o cariera din videochat!

Pareri Pro

Videochatul, spre deosebire de alte domenii profesionale nu necesita experienta in practicarea lui atunci cand esti model pentru prima data. Deci, tu ca si model de videochat trebuie sa stii ca poti sa cresti rapid in aceasta meserie si sa te dezvolti treptat pana in momentul in care vei ajunge sa iti faci o adevarata cariera din aceasta profesie. In plus, poti fi sigura ca orice studio de videochat o sa te angajeze fara sa ai experienta asa ca nu trebuie sa iti faci griji nici din prisma acestui aspect.

Pareri Contra

Un loc de munca in videochat este direct proportionala cu veniturile pe care le ai iar daca tu, mai ales la inceput de drum ca si model amator, nu o sa iti alegi inca de prima data un studio profesional de incredere cu care sa colaborezi, veniturile tale nu vor fi deloc pe placul tau. Atat in tara noastra cat si in alte tari din lumea intreaga, sunt multe studiouri de videochat insa nu toate sunt serioase si nu toate iti ofera ceea ce ti-au propus initial.

Din acest punct de vedere tu trebuie sa ai grija ce studio alegi daca vrei sa iti faci cu adevarat o cariera in acest domeniu si daca vrei sa castigi bani rapid, beneficiind in aceiasi masura si de alte facilitati diferite de la caz la caz, oferite in functie de fiecare studio de videochat in parte.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703