[UPDATE 2020] Lucruri ce atrag barbatii ca un magnet

Update 2020: Desi majoritatea dintre noi cunoastem latura mai agresiva a barbatilor, nu de putine ori acestia ne-au surprins cu latura lor romantica. Se stie ca aproape toate persoanele de gen masculin sunt nascuti vanatori din fire insa sunt si barbati care prefera sa fie ei cuceriti de catre femei. De altfel, trebuie sa stiti ca si acestia pot fi cuceriti destul de usor de catre femei, chiar daca de cele mai multe ori ei nu dezvaluie acest lucru. Daca te regasesti printre femeile care doresc sa roiasca barbatii in jurul tau si nu stii la ce tertipuri sa apelezi, mai jos afli de la modele de videochat iasi cu ce trucuri poti sa atragi barbatii ca un magnet asupra ta.

Barbatii sunt diferiti de femei si tocmai de aceea ei pot fi atrasi total diferit fata de ce le atrage pe femei la acestia. De multe ori ei te pot surprinde in mod placut dar si neplacut, de la caz la caz. In primul si in primul rand aspectul fizic troneaza. Insa trebuie sa stiti ca acestia nu sunt atrasi doar de latura fizica ci si de igiena pe care o afiseaza respectiva femeie. Nu neaparat iubesc femeile machiate, in zilele noastrea multe dintre persoanele de gen masculin preferand naturaletea unei femei.

Ei iubesc femeile profesioniste, femeile care au deja o cariera si care stiu ce vor de la viata. Adora reprezentantele sexului frumos care sunt independente si in aceiasi masura si inteligente. De altfel, nu toti barbatii iubesc ca femeile sa se imbrace senzual si altii prefera hainele mai masculine pentru femei precum si consoartele care mananca sanatos si obisnuiesc sa practice diferite activitati sportive.

Barbatii iubesc sportul si tocmai de aceea vor cauta o femeie cu care pot discuta partidele de meci de la televizor, pot face jogging impreuna sau pot merge la campionatul mondial de fotbal cu ele si amicii lui. De altfel, nu putem uita nici de simtul umorului. In general, barbatii iubesc sa faca glume si tocmai de aceea o sa adore intotdeauna o femeie care rade la glumele lui, unele mai bune si altele mai proaste.

–––-

De cele mai multe ori, lucrurile simple aprind acea scanteie. Unele dintre acestea pot fi foarte evidente iar altele mai putin evidente – less its more!

Cercetatorii britanici spun ca femeile cheltuie mai mult de 180 000 de lire sterline într-o viață pe produse de frumusețe, dar consilierul Relate Mo Kurimbokus spune : „Când o femeie nu poartă makeup, frumusețea ei naturală este expusă.”

Make-up sters.

Acest lucru se întâmplă când uităm să improspatam machiajul după o noapte lunga. În mod surprinzător, după cum explică Paula: „Bărbații găsesc acest lucru sexy, pentru că arăți ca și cum tocmai ai facut sex. Îi amintește cat de frumoasa esti imediat dupa actual in sine”.

Abdomen rotunjit

Cu toate ne-am dorit un abdomen ca Geri Halliwell, dar barbatii găsesc de fapt si burtica atrăgătoare.

Vergeturi
Acele linii argintii sunt blestemul vieții celor mai multe femei, dar unor bărbați chiar le plac! Mo explică: „Ce o face cu adevărat femeie pentru un bărbat este o femeie ce este naturală”. Măsurătorile îi reamintesc unui bărbat despre copilul pe care l-au creat împreună și de angajamentul său față de ea. Este, de asemenea, un detaliu intim al corpului unei femei pe care doar el il cunoaste atat de bine. ”

 

Mesaje pline de lipici/pupici

După o noapte petrecută împreună cu fetele, un apel telefonic sau un simplu mesaj pentru a mărturisi cât de mult îti lipsește el pare a fi o idee nu prea buna in acel moment insa va face minuni!

Puneti in aplicare aceste sfaturi si veti vedea cum vor decurge toate lucruruile!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703