M-a atras faptul ca in prima seara facusem vreo 200 de euro din videochat in Iasi!

Banii vorbesc, in prima seara facusem vreo 200 de euro.

Banul iti da curaj. Cine nu recunoaste, e ipocrit. Nu spun ca fericirea intreaga e in bani, dar ai o oarecare liniste atunci cand nu simti presiunea aia de la finalul lunii, cand spui ca nu ai bani si te gandesti de unde sa te mai imprumuti. Cand ai bani, te gandesti ca nu trebuie sa mai suporti chiar orice. Asa a fost in cazul meu. Dintr-o intamplare am ajuns sa fac videochat. Aveam o colega de apartament care facea videochat de acasa. Asa am inceput. Cand mi-am dorit ceva mai mult, am mers la un studio de videochat din Iasi. Am plecat de acolo dupa trei luni si am ajuns la Vixen Studio. Felul in care m-am simtit la Vixen Studio m-a facut sa raman. Si nu-mi pare rau deloc, am avut performante foarte bune aici.

Cum a inceput totul, si cum am facut primii mei bani din videochat in Iasi!

Cum au fost inceputurile? Ca o joaca. Am spus ca am facut videochat de acasa, impreuna cu colega mea. M-a atras faptul ca in prima seara facusem vreo 200 de euro din videochat in Iasi. N-am crezut ca pot face banii astia dupa cateva ore de lucru, a fost interesant. Am vrut un studio de videochat cand am renuntat la jobul pe care-l aveam. Vedeam ca fac bani din videochat, nu ma mai duceam la job altfel decat cu scarba. Bine, nu va imaginati ca aveam jobul la care viseaza oricine. Nici pe departe. Aveam un job la un brand de haine.Era misto colectivul, dar banii tot putini erau.

M-am consultat cu colega de apartament cand am ales studioul de videochat. Ea cam stia studiourile de videochat din Iasi, a lucrat la mai multe dintre ele, insa si ea mi-a vorbit frumos de Vixen Studio. Imi amintesc primele discutii cu ea. Nu o credeam, nu intelegeam cum se poate dezbraca in fata camerei, in fata unor straini. Eram ca toti ceilalti oameni care se stramba cand aud de videochat.  Ii si inteleg pe de-o parte. Cand nu stii ce inseamna videochatul, ai in minte imaginile cu vedetele care pozau in Playboy pe cine stie ce sume. Ideea e ca am ajuns la VixenStudio cu o groaza de intrebari si de vise pentru mine. Deja aveam curaj sa-mi fac planuri, ma vedeam plimbandu-ma prin diverse tari. Indrazneam sa cred ca voi reusi chiar in Iasi sa am o viata pe care mi-o doream.

Imi amintesc doua colege care au plecat la scurt timp dupa mine. Au fost foarte dragute cu mine. Nu ma asteptam sa gasesc o atmosfera asa friendly la studioul de videochat. Adica stii cum se spune…ca femeile sunt mai rautacioase, aveam experienta celorlalte locuri de munca unde lucrasem. N-a fost deloc ca in alte parti. M-am acomodat destul de repede. Cele cateva luni in care am facut videochat de acasa mi-au prins bine. Ma descurcam. Imi placea sa invat miscari noi, tehnici, trucuri. Si am fost tare incantata cand am vazut ca primesc ajutor de la staff si colege.

Ce ar trebui sa stie femeile care cocheteaza cu ideea de a face videochat? Ca nu au nimic de pierdut si ca e chiar o activitate care te implineste, daca incepi sa vii cu drag la studioul de videochat. Ar mai trebui sa stie ca nu e nicio rusine sa fii model de videochat, ca mult conteaza cum reusesti sa aplici si trucurile invatate si modul in care reusesti sa-i tii cat mai mult de vorba pe clienti. Ca nu e nimic ilegal si ca la VixenStudio din Iasi vor gasi locul ideal pentru a te simti in siguranta facand videochat. In rest, chiar tine de ceea ce isi doreste fiecare. Daca incepi sa pui pasiune in videochat, succesul e garantat!

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

0735.168.703
0735.168.703