M-am filmat alaturi de o alta femeie si am sucit mintile barbatilor

„Cand mi s-a cerut prima data sa ma atinga alta femeie, am refuzat. Habar n-aveam ce misto e senzatia! Pana sa mi se ceara aceasta fantezie, as fi zis ca nu pot face asta pentru toti banii din lume, dar mi-a placut, am prins miscarile si de atunc, joaca mea si a colegei mele de videochat innebuneste clientii de videochat!”, Corina, 35 de ani, model de videochat.

Cuvintele Corinei sunt expresia vie a faptului ca videochatul permite imaginatiei sa zburde fix in acele scenarii pe care, in viata de zi cu zi, barbatii n-au curaj sa le ceara. Motivele sunt diverse, insa nu vor sa para obsedati, nu vor sa dezamageasca sau o faca pe partenera sa plece cat mai departe de mintea perversa a barbatului. De aceea, videochatul a ramas o forma prin care barbatii stiu ca le este permis orice si nu sunt judecati, ci chiar incurajati sa-si satisfaca pornirile erotice.

O fantezie sexuala des intalnita e aceea in care modelului de videochat iasi i se cere sa se filmeze in timp ce joaca rolul unei lesbiene, in compania altei colege de videochat, evident. Apoi, sa i se ceara sa se starneasa in timp ce se uita la propriul film care ruleaza in timpul discutiei cu clientul de videochat. Ce il face pe barbat sa se simta bine cand vede aceste imagini? E un cumul de senzatii pe care organismul le emana, incat noua chiar ne pare rau ca femeile n-au curaj sa dea frau liber poftelor sexuale si sa preia ele initiativa acolo unde vad ca partenerul da semne de usoara timiditate. Doamnelor, indrazniti! S-ar putea sa fiti uimite de raspunsul partenerului…

Videochatul e scena pe care nu exista rusine si judecata, locul in care spectatorii fac scenariul dupa propriile dorinte, iar modelele de videochat joaca tot felul de roluri. Multe dintre scenarii nu vin neapărat doar de la clientii de videochat, ci si de la fetele noastre care, după atata timp petrecut la studioul de videochat, stiu cum sa-i faca pe barbati sa se simta in largul lor in  timp ce vorbesc cu ele. E datoria lor sa creeze o atmosfera degajata si sa ii faca sa nu se simta inconfortabil cand cer tot felul de fantezii sexuale.

„A fost de-a dreptul incitant sa stiu ca ma filmez cu o alta femeie, desi noi suntem obisnuite sa vedem camera video pornita, ca doar lucram in domeniul videochatului. Totusi, e altceva cand trebuie sa iti imaginezi ca nu te priveste nimeni si ca esti cu o femeie. La inceput, am zis ca e ciudat, aveam retineri, dar va spun eu ca dupa cateva pahare de vin, sa vezi cum te descatusezi. Oh, si cate poti face si cu ceva alcool, ce jocuri perverse mai pot trece prin minte… a fost interesant! Am fost platite si pentru a ne juca noi, ca si cum nu ne-am sti, apoi sa ne comportam ca un cuplu lesbi si apoi si singura, uitandu-ma la filmuletul cu mine si ea.  Fost o suma frumusica, atat imi amintesc, dar ne-a dat idei. Ne mai inspiram si noi de la clientii nostri de videochat!”, susține Corina.

Adauga comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Phone icon
0735.168.703
WhatsApp icon
0735.168.703